Новини ліги

На сайті ПФЛ завершено формування розділу "Корисні посилання"

15:54, 27 листопада 2009

На сайті ПФЛ завершено формування розділу "Корисні посилання". Окрім посилань на всі діючі офіційні сайти професіональних футбольних клубів України, цей розділ містить ще кілька унікальних каталогів.

Це, наприклад, перелік посилань на офіційні сайти всіх професіональних футбольних ліг, які входять до ЄПФЛ (Асоціації європейських ПФЛ). За допомогою цього розділу шанувальники футболу можуть легко перейти на домашні сторінки всіх основних ліг країн Європи, включаючи англійську Прем'єр-Лігу, німецьку Бундеслігу, іспанську Національну лігу професіонального футболу, італійську Національну професіональну лігу.

Але найбільш унікальним для всього Інтернет-простору України є розділ, який містить посилання на сайти всіх національних федерацій (асоціацій) футболу. Ці посилання розподілено на зони за територіальним принципом, прийнятим у ФІФА (Європейська, Азійська, Африканська, Південноамериканська, Океанії та КОНКАКАФ).

До кожної з цих зон включені посилання на сайти національних асоціацій всіх країн, включаючи навіть ті, що не є членами ФІФА. Для тих асоціацій, які не мають своїх офіційних сайтів, наведені посилання на відповідні сторінки на сайтах ФІФА або територіальних конфедерацій футболу. Кожне з посилань супроводжується логотипом відповідної асоціації, що дає можливість ознайомитися з екзотичними зразками футбольного мистецтва.

Бажаємо шанувальникам футболу та любителям футбольної географії приємних віртуальних навколосвітніх подорожей.

Сподіваємося, розділ "Корисні посилання" стане вашим надійним помічником у пошуку футбольної інформації у Всесвітній мережі!




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору