Новини ліги

Новий сайт ПФЛ відкрито!

15:08, 6 листопада 2009

Професіональна футбольна ліга України нарешті отримала нове "Інтернет-обличчя". Новий сайт ПФЛ відкрито!

Під час розробки структури нової Інтернет-сторінки фахівці ПФЛ намагались зберегти всі позитивні риси діючого сайта (pfl.com.ua), але при цьому зробити його зміст зручнішим для сприйняття. Крім цього, сайт отримав новий дизайн, функції, можливості, а також нову адресу - pfl.ua.

На цьому сайті ви можете ознайомитися з результатами матчів першостей серед команд першої та другої ліг, попередніх етапів Кубка України, а також Кубка Ліги. Також до вашої уваги - інформація про клуби-члени ПФЛ, регламентні та статутні документи ФІФА, УЄФА, ФФУ, ПФЛ, корисні посилання на сайти клубів, професіональних ліг, національних асоціацій та багато іншої корисної та цікавої інформації.

Запрошуємо всіх футболістів, тренерів, функціонерів, вболівальників футболу і всіх інших користувачів мережі Інтернет на новий сайт ПФЛ. Сподіваємося, що він вам сподобається і надовго стане вашим супутником у світі футбольної інформації.

З повагою, Адміністрація ПФЛ

УВАГА! Для повноцінної роботи навігації та деяких інтерактивних елементів сайту рекомендується користуватися браузерами Mozilla Firefox, Opera, Safari, Google Chrome або останніми версіями Internet Explorer (7.0 та вище)




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору