Новини ліги

ПФЛ на Октоберфесті–2009 [фотозвіт]

13:26, 12 жовтня 2009
10-11 жовтня за сприяння ПФЛ на території київської фан-зони «Територія вболівальників» відбувся Октоберфест-2009. В нашій країні чудова традиція Німеччини – проведення Октоберфесту - була започатковна в 2003 році Еріком Айгнером, власником мережі пивбарів. Чотири роки підряд Октоберфест проходив на київському стадіоні «Спартак», а у 2009 році (10-11 жовтня) це свято відбулося на території київської фан-зони «Територія вболівальників», що знаходиться в самому центрі міста Києва, та є улюбленим місцем всіх вболівальників. Тут тисячі жителів міста Києва та гостей столиці можуть відчути справжній спортивний азарт, виплеснути свої емоції, вболівати та підтримувати разом зі своїми друзями улюблені команди за келихом свіжого та смачного пива. Октоберфест-2009 Октоберфест – це щорічне пивне шоу у Німеччині, яке відоме у всьому світі, та вже протягом 199 років звертає увагу любителів пива з усього світу. Закінчивши свою роботу в Мюнхені, Октоберфест продовжується в Києві. 10 та 11 жовтня «Територія вболівальників» перетворилася в незвичайний куточок Німеччини, де всі відвідувачі змогли отримати величезну кількість позитивних емоцій, спробувати найкращі сорти німецького пива, які були доставлені з самої Німеччини, скуштувати баварські закуски під звуки німецького оркестру та взяти участь у конкурсах. Свято було наповнене неперевершеними враженнями від емоції, отриманих під час проведення різноманітних конкурсів: «Майстер класу» по німецькому танцю з гостями, традиційний німецький конкурс «Улюблениця пива», «Веселий капелюх», «Найсильніший» тощо.
фото з Октоберфест
фото з Октоберфест
Один з конкурсів фестивалю - «Найкращий вболівальник» - пройшов за підтримки Професіональної футбольної ліги України. Переможці отримали чудові призи від ПФЛ та незабутні враження від проведеного конкурсу.
фото з Октоберфест
Нудьгувати було ніколи – усі відвідувачі брали участь в конкурсах та відривались, як то кажуть, по повній. А розважати публіку приїхав Театр народного танцю Німеччини «Deutsche Quelle», з яким після виступу фотографувалися усі бажаючі.
фото з Октоберфест
Сподіваємося, що традиція проведення та святкування Октоберфесту в Україні продовжиться ще й не на один рік!



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору