Новини змагань

Бобко: кожна гра, наче фінал

15:00, 21 квітня 2023

Півзахисник Карпат Іван Бобко відповів на питання клубної пресслужби

Фото: ФК Карпати


Іван Бобко один з найдосвідченіших у команді. У його кар’єрі були виступи за такі українські команди, як «Чорноморець» (Одеса), «Металіст» (Харків), «ЛНЗ» (Черкаси). Довелося пограти і закордоном: «Дебрецен» (Угорщина),Ескільстуна» (Швеція), «Окжетпес» (Казахстан), «Торпедо» (Кутаїсі, Грузія).

- Іване, у перших двох турах «Карпати» взяли максимум очок. Твої враження від матчів з «Кременем» та «Металургом»?

- Дуже радий був дебютувати з перемоги над «Кременем» та забитим м’ячем. «Кремінь» справив на мене лише позитивні враження, помітно, що у них є своя філософія і вони грають у гідний футбол. У них цікавий стиль гри, тренерський штаб працює у правильному напрямку та я вважаю, що у багатьох гравців кременчуцької команди велике майбутнє. Щодо гри з «Металургом», то вона була нелегкою, адже суперник намагався зберегти своє місце в турнірній таблиці і намагався чинити нам опір, але ми добре справились з їхньою обороною і збули важливі очки.

- Давай пригадаємо твій гол у ворота ФК «Кремінь»?

- Мій гол? Ми на тренуваннях працювали над пресингом, я вирішив у цьому епізоді піти до кінця і воротар помилився. Денис Кожанов віддав мені гольову передачу, за що йому велике дякую. В цьому голі більша заслуга нашого капітана.

- До «Карпат» ти прийшов з команди УПЛ, а саме одеського «Чорноморця». Чи відчутна різниця між лігами?

-Звичайно, що в Прем’єр - лізі України рівень вищий. «Карпати» грають в атакуючий футбол, намагаються контролювати м’яч.

- Одесит Іван Бобко призвичаївся до команди та проживання у Львові?

- Жодних проблем. Мене дуже добре прийняли в колективі. Тут дійсно чудова атмосфера і усі націлені лише на позитивний результат. Щодо самого міста, то воно дуже гарне, приємні люди, але Одеса, то моє рідне (сміється).

- Наступний суперник «зелено-білих» «ЛНЗ». Свого часу ти був гравцем цього клубу. Чого можна буде очікувати від черкаського клубу, який також ставить високі цілі в чемпіонаті?

- У «ЛНЗ» я провів рік і в мене насправді хороші спогади про цей клуб. Але зараз там зовсім інший склад. Насправді клуб доволі амбіційний, має хороших виконавців. До Львова «ЛНЗ» приїде не лише дати нам бій, але й зачепитися за очки. Однозначно, що гра буде непростою для обидвох команд. Для нас кожна гра, як фінал.

- Як впливає на гравців відсутність глядачів на трибунах?

- Це важко передати, адже ми граємо саме для прихильників футболу. Знаю, що у «Карпат» одні з найкращих уболівальників, тому їхня присутність додала би більше емоцій та адреналіну. Але розуміємо в який важкий час нині живемо, тому доводиться для безпеки грати за порожніх трибун. Тому хочу подякувати нашим ЗСУ за те, що маємо можливість тренуватися та грати.

 

Павло ПИЛИПЧУК для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору