Новини змагань

YouTube ПФЛ України демонструє високі цифри і прогрес

17:00, 11 квітня 2023

Перший весняний тур подивилася рекордна кількість глядачів

Уперше всі матчі VBET UA Перша та VBET UA Друга в єдиному графічному обрамленні транслювалися на каналі YouTube ПФЛ. І одразу ж було встановлено досить високий показник, більш як 240 000 глядачів подивилися 12 матчів вікенду. Причому унікальних глядачів було більш як 90 000 і ця цифра є такою, що вражає.

У VBET UA Перша пальму першості за переглядами захопив матч, в якому Полісся неочікувано поступилося Металургу у Житомирі 1:2 – гру переглянуло більш як 100 000 глядачів. Матч за участю Карпат та Кременя (2:0) дивилося 18 000 глядачів, а третій за переглядами матч був у Тернополі, де Нива у яскравому матчі поступилася ЛНЗ вдома 1:2 – 17 000 переглядів.

Щодо VBET UA Друга, то найкраще дивилися дебютну гру турніру – за поразкою Металурга-2 Хусту (1:2) спостерігало більш як 7 000 уболівальників. Додамо, що за кілька ігрових днів на канал YouTube підписалося 1100 уболівальників. Найкраще дивилися матчі у Києві, Львові та Житомирі, майже три тисячі чоловік уболівальників було з Варшави - Польща в цілому на другому місці за переглядами матчів змагань. У ТОП-5 є і США приблизно з 2000 переглядів.

Важливо, що усі без виключення матчі вперше демонструвалися з уніфікованими спонсорськими проявами, як в трансляціях, так і на стадіонах, спільними були і підходи в коментуванні.

Важливо додати, що усі матчі групи «ЧЕМПІОНСЬКА» в прямому етері показали телеканали XSPORT і XSPORT+, що свідчить про велику зацікавленість до змагань ПФЛ України.

Робота триває. Цього тижня Клубам VBET UA Першої адміністрацією ПФЛ було запропоновано об'єднати зусилля для спільного виходу на міжнародні ринки з метою пакетної реалізації однієї з категорій комерційних прав Клубів, що, традиційно, мають попит і здатні значно вплинути на підвищення монетизації клубів від реалізації власних прав у пулі "під парасолькою" ПФЛ.

Дякуємо всім клубам, разом - переможемо! Дякуємо ЗСУ за можливість розвивати футбол в Україні!

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору