Новини змагань

Кубок ПФЛ: у сьомому турі обидві Ниви не забивали

18:30, 17 березня 2023

Вінницька Нива не зуміла зачепитися за «бронзу» Кубка ПФЛ

Сухою нічиєю завершився матч у Вінниці, де місцева Нива приймала Ниву з Бузової. Попри те, що гості вже гарантували собі «срібло» турніру, але Сергій Карпенко виставив на гру ледь не найсильніший склад. Складно загадати, коли одночасно на вістрі з'являлися Семенець та Сомов – це свідчило про заточеність Ниви на атаку. Ледь не вперше в турнірі ПФЛ вінницькій Ниві вдалося виставити також оптимальний склад на гру, було помітно, що «бронзові» медалі входили в плани команди Олега Остапенка, навіть матч перенесли на центральний стадіон міста.

Особливо гострою у першому таймі гра не вийшла. Уже на восьмій хвилині Скляренко зльоту пробивав з району «точки», але м'яч пролетів над поперечкою воріт господарів. А на 30 хвилині Загорулько трішки не встиг на передачу з лівого флангу. По перерві, хоча вінничанам треба було забивати, щоб зачепитися за медалі, все ж ближчими до успіху були гості. Найкращий момент був у свіжого Калініна, який вийшов на рандеву з кіпером господарів Поповичем, але пробити того не зумів. Ще двічі Поповичу доводилося вступати в гру, але в підсумку команди закінчили матч миром 0:0.

У суботу пройде ще два поєдинки, а центральною стане гра на СК Софіївський, де Чайка і Дружба розіграють між собою бронзові нагороди. До речі, вже завтра перед контрольним матчем ФК Лівий Берег отримає заслужений кубок ПФЛ, диплом і медалі.

 

Зимовий кубок ПФЛ

7 тур

17 березня             

Центральний стадіон. Вінниця. 14:00.

Нива (Вінниця) – Нива (Бузова) – 0:0

18 березня

«Кремінь-Арена ім. О Бабаєва» Кременчук. 14:00

Окко – Кремінь

 

СКК «Софіївський» с. Софіївська Борщагівка. 14:00.

Чайка - Дружба

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору