Новини змагань

Зимовий Кубок: перша перемога Кременя, шедевр від Пуди

18:30, 11 березня 2023

У суботу пройшли два матчі шостого туру Відкритого зимового кубка ПФЛ

Програму шостого туру Кубка ПФЛ відкривав матч затятих суперників за VBET UA Друга: Нива з Бузової вдома приймала Чайку з Петропавлівської Борщагівки. Причому обидві команди підійшли до матчу практично в найбільш бойовому стані, лідери команд були на полі. Але господарі почали матч настільки потужно, що вже в першому таймі забили тричі. На 17 хвилині Захаревич прострілив до воротарської, кіпер Чайки Майборода відбив м’яча, але Скепський опинився першим на підбиранні. 1:0. Ще за кілька хвилин Мельниченко першим зреагував на свічку до штрафної і майже з лінії штрафної пробив у дальній кут. 2:0. А на 37 хвилині Скепський відзначився дублем, коли опинився на одинці з м’ячем в районі «точки» і з льоту пробив у верхній кут. 3:0. Гості зберегли інтригу на другий тайм, коли пройшла фантастична розрізна передача від Пуди на Литовченка і той в дотик зробив разунок 3:1.

Однак, у другому таймі командам так і не вдалося відзначитися активними діями, Нива Бузова здобуває чергові очки в турнірі.

Відзначаємо і другий матч, в якому Кремінь нарешті здобув свою перемогу в межах турніру. Вінницька Нива прибула на матч до Кременчука наполовину молодіжним складом і нічого не зуміла протиставити господарям. І якщо Кремінь в цьому турнірі традиційно грає дублюючим складом, то сьогодні на поле команду вивів Роман Локтіонов і навіть дав ігрового часу кільком лідерам першої команди.

У першому таймі досвідчений півзахисник гостей Віталій Кольцов зрізав м’яча у власні ворота після прострілу з правого флангу, а наприкінці першого тайму Агапов прошив з кута воротарської кіпера Ниви. На перерву команди пішли за рахунку 2:0, а у другому таймі обмінялися голами і у підсумку закінчили з рахунком 3:1.

Сьогодні пройде заключний матч шостого туру Кубка ПФЛ. Лівий Берег прийме харківський Окко і у випадку навіть нічиєї команда з Києва гарантує собі перемогу у представницькому турнірі Ліги.

Кубок ПФЛ.

Шостий тур.

11 березня

«Бузова Арена» с. Бузова. 13:00

Нива (Бузова) – Чайка 3:1

Голи: Скепський, 17, 37, Мельниченко, 26 – Литовченко, 42


СКК «Софіївський» с. Софіївська Борщагівка. 14:00       

Кремінь - Нива (Вінниця) 3:1

Голи: Кольцов, 36, у власні ворота, Агапов, 40, Дуднік, 71 – Кілик, 76

14 березня 2023 р.

«Лівий берег» Київська обл. 14:00

Лівий берег - Окко (Харків)

 

Пресслужба ПФЛ

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору