Новини змагань

Новачки ПФЛ: Скорук продовжує поповнюватися, Гірник-Спорт представляє перших новачків

11:50, 1 березня 2023

Пресслужба Професіональної футбольної ліги - про офіційні дозаявки на час зимової перерви сезону 2022/23

Фото: ФК Скорук



У лютому розпочався процес заявки футбольних клубів - учасників чемпіонату України з футболу. Поповнюють свої склади й клуби VBET UA Першої. На офіційному сайті ПФЛ ми висвітлюємо зміни в складі команд. До вашої уваги - новачки футбольних клубів Скорук і Гірник-Спорт. Хто ці гравці?

Гірник-Спорт (8 місце Групи "Б" на першому етапі, 8 місце на старті VBET UA Перша "вибування") має перших новачків за часів нового головного тренера — легенди Дніпра, Ворскли та збірної України Сергія Дірявки. Всі четверо дебютантів — захисники. 18-річний Микола Вороп раніше грав за Гірник-Спорт-2 (8 матчів, 1 гол у минулому сезоні чемпіонату Полтавщини). 21-річний Єгор Базаров пройшов школу Дніпра, грав за юнацькі команди Дніпра-1 та Інгульця, його останній клуб - СК Дніпро-1-Борисфен, з яким він виступав на обласному та всеукраїнському аматорському рівні. 20-річний Данило Павлович Сидоренко (№23) пройшов юнацькі склади Шахтаря, Інгульця та Колоса. Від 2021 року грав за Кремінь. У поточному сезоні грав у VBET UA Першій та VBET UA Другій за обидві клубні команди. 19-річний Павло Яковенко - ще один із плеяди клубної молоді. В минулому сезоні за Гірник-Спорт-2 зіграв 9 матчів у чемпіонаті Полтавщини.
 
Скорук (7 місце Групи "Б" на першому етапі, 2 місце на старті VBET UA Перша "вибування") продовжує посилюватися. 22-річний півзахисник Андрій Сліпухін (№17) до цього сезону грав за ФК Тростянець, зокрема, в минулому (незавершеному) сезоні Другої ліги в 18 матчах відзначився 6 голами та 4 асистами. Вихованець футболу Сумщини також грав за низку юнацьких команд, включаючи Поділля та Барсу (Суми). 23-річний Владислав Гарнага (№77) пройшов легендарну школу Дніпро-80 (Черкаси), грав за СК Дніпро, АФСК (Київ) і Діназ. У складі вишгородців цього сезону провів 5 матчів у VBET UA Першій, віддавши одну гольову передачу. Нападник за амплуа.

Залишайтеся на pfl.ua, а також відвідуйте наші акаунти у Facebook i Instagram




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору