Новини змагань

Найкращі технології Puma в одязі та взутті для спортсменів

12:00, 22 грудня 2021

Спортивний одяг і взуття необхідні для будь-якого спортсмена, який прагне поліпшити свої результати під час тренувань і змагань. Intertop пропонує широкий вибір найкращого спортивного одягу і взуття Пума, щоб допомогти спортсменам досягти своїх цілей. Давайте подивимося на деякі з найкращих технологій, які пропонує PUMA. 

Технологія DRYCELL

Потовиділення під час тренування є природною реакцією на фізичне навантаження і допомагає тілу охолоджуватися. У минулому спітніла футболка була ознакою важкої роботи, але тепер це ознака того, що у вас не було правильного спорядження. Ось чому технологія DryCell від PUMA така популярна серед спортсменів. 

Технологія DryCell – це тканина з мембранною структурою, яка миттєво вбирає вологу і зберігає шкіру сухою. Крім того, тканина має крихітні отвори, що забезпечують постійний потік повітря, який допомагає регулювати температуру тіла та знижувати втрату енергії. Ця технологія використовується в ергономічних футболках, шортах, колготках, бюстгальтерах, топах, легінсах і шортах PUMA. Тканина легко переться, не мнеться і швидко сохне. 

 

Технологія COOLADAPT

Технологія CoolAdapt від PUMA – це композитний нетканий матеріал, який адаптується до температури тіла спортсмена. Тканина виготовлена з тонких нейлонових волокон і мікроскопічних пор, які забезпечують охолоджувальний ефект під час інтенсивних тренувань. Легкий матеріал розроблений таким чином, щоб рухатися разом зі спортсменом і забезпечувати комфортну посадку. 

 

Технологія PROFOAM

Технологія PROFOAM від PUMA – це проміжна підошва з EVA з амортизаційними властивостями, яка ідеально підходить для важких тренувань. Формована платформа з етиленвінілацетату має повітряні камери, які забезпечують часткове повернення енергії під час бігу, ходьби та стрибків. Кросівки розроблені таким чином, щоб відповідати нозі будь-якого спортсмена забезпечує захист від ударних навантажень. 

 

Амортизація NITRO

Технологія NITRO cushioning – це ультралегка підошва з високими амортизаційними властивостями, яка розроблена для спортсменів, які хочуть підняти свою продуктивність на новий рівень. Азот впорскується в сировину для виробництва кросівок під високим тиском і замикається в нанокапсули міцної структури піни. Кросівки NITRO на 35% легші, ніж PROFOAM LITE. 

 

Найкращі технології PUMA в одязі та взутті для спортсменів розроблені для того, щоб допомогти спортсменам досягти своїх цілей і показувати найкращі результати. Відвідайте intertop.ua, щоб відкрити для себе новітні технології PUMA і підняти свою продуктивність на новий рівень.

 




ТЕГИ: РУБІКОН
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору