Новини змагань

Поважний ювілей Олександра Цимбалюка

11:55, 25 січня 2023

Сьогодні, 24 січня, свій 70-й день народження відзначає авторитетний футбольний діяч Київщини, багаторічний адміністратор СК Чайка (Петропавлівська Борщагівка) Олександр Олександрович Цимбалюк

У складі авторитетної команди з Київщини "Сан Санич", як його називають у колективі, став дворазовим володарем Кубка України серед аматорів і здобув "бронзу" любительського чемпіонату держави.

При цьому, багато роблячи для розвитку Чайки в адміністраторській ролі, Олександр Цимбалюк може й сам багато чому навчити сучасних молодих футболістів. Тому що пройшов серйозну школу футболу в командах майстрів СКА (Київ), Динамо (Брест) і Пахтакор (Ташкент), виступав за найбільш авторитетні обласні колективи фізкультури Машинобудівник (Бородянка) та Садівник (Новосілки). В футболі Київщини для Цимбалюка як футболіста не було, напевно, секретів і непідкорених вершин.

У команді жартують — Сан Санич гідний медалі, та, як відомо, в кожному жарті тільки доля жарту. Цимбалюка готові в Чайці висувати на високі нагороди за багаторічне служіння футболу та статус одного з головних старожилів борщагівського футболу. В цей святковий день ювіляра щиро вітає вся футбольна спільнота, зокрема й ПФЛ України та колектив СК Чайка.

 

З роси вам і води, Олександре Олександровичу!




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору