Новини змагань

Директор Кременя Філь: скоро отримаємо новини щодо оновлення інфраструктури

14:00, 15 лютого 2023

Директор Кременя Андрій Філь поділився враженнями від старту команди на Зимовому кубку ПФЛ, а також розповів про кадрові новини. Нагадаємо, що Кремінь у своєму першому матчі на Відкритому турнірі ПФЛ поступився Чайці (0:8)

Фото: СК Чайка


- Кремінь пропустив перший тур Зимового кубку ПФЛ. З яким настроєм і завданнями їхали на гру проти Чайки?

- Підходили до гри з бойовим налаштуванням, з робочим настроєм. За день до протистояння основний склад зіграв контрольний матч з Вастом, тому у грі з Чайкою дали можливість проявити себе молоді. Хочемо щоб хлопці з Кременя-2 отримали ігрову практику. У наступних матчах гратимемо основним складом, змішаним.

У матчі з Чайкою в ролі тренера був Ярослав Здирко, який за умовами контракту працюватиме з Кременем-2 протягом року. В наступних турах Зимового кубку визначатимемо тренера на гру в залежності від того, яких гравців у складі буде більше - з основи чи з дубля. Я би не хотів розділяти наших тренерів, адже вони всі працюють спільно. Локтіонов зі своїм штабом відвідує матчі дубля, так само і тренери Кременя-2.

- Хто з футболістів Кременя-2 залишився в команді після осінньої частини сезону?

- Основний акцент робимо на вихованцях школи МФК Кремінь. Хочемо надати можливість проявити себе місцевим хлопцям. Відзначу, що поки команду ніхто не залишив. Всі готуються до весняної частини сезону. Розуміли, що мінімум рік працюватимемо з 16-17 річними футболістами, щоб побачити їх прогрес.

- Що можете сказати про кадрові новини основної команди?

- Галата був на перегляді у Ворсклі, але вже 19 лютого він повертається у розташування клубу. Єрмолов зараз знаходиться на перегляді в Металісті. Думаю, що він продовжить свої виступи в харківському клубі. Також Минай прагнув підписати Матвєєва, а Фальковського – Верес. Проте, не вдалося домовитися, тому хлопці залишаться у нас. Основний акцент продовжуватимемо робити на молодих футболістах, які у Кремені прогресуватимуть.

- Чи є зміни в інфраструктурних питаннях?

- У нас є декілька варіантів з орендою землі. Цим питанням зараз займається президент. Наразі ситуація далека від вирішення, але віримо в найкраще.

 

Пресслужба ПФЛ




ТЕГИ: КРЕМІНЬ
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору