Новини ЗМІ

Каденко: Металіст та Кривбас - гратимуть в УПЛ

09:00, 28 травня 2019

Олександр Каденко розповів про останню ситуацію навколо відновлення чемпіонату

Фото: uaf.ua


У п’ятницю у Будинку футболу відбулися збори клубів Прем'єр-ліги, на яких було ухвалено доленосне рішення про старт нового сезону на території України, через що більшість фанатів вже завчасно готуються до того, кого цього разу вони підтримають на різних букмекерських платформах, таких як Mostbet. Президент ПФЛ Олександр Каденко, який був присутнім на засіданні, розповів ЗМІ, яким він бачить чемпіонат в умовах воєнного часу, а також про можливість проведення Першої та Другої ліг.

 

Рішення зборів

- Втішний момент – це ріщення про відновлення чемпіонату, - зазначив президент ПФЛ. - Прем'єр-ліга вирішила грати, і ми, учасники ПФЛ, також плануємо стартувати. Це посил всім жителям країни, всьому цивілізованому світу - життя в Україні, попри все, триває. Припускаю, що не дорахуємося близько 25 відсотків минулорічних учасників змаагань ПФЛ. Змагання плануємо і у Першій, і у Другій лігах. Де, як і в якому форматі, визначимося пізніше. Можу точно сказати, що гратимуть обидві ліги.

Важлива місія

- Зрозуміло, що матчі проходитимуть без глядачів, але вони матимуть можливість стежити за улюбленими командами за допомогою інтернету та телебачення. Знаю, що багато людей "за" проведення чемпіонату. Через футбол треба показати, що життя продовжується, триває на всіх напрямках. Нам потрібно рухатися вперед. Попри всі труднощі. Поки не вирішили питання щодо місця проведення змагань, адже треба дізнатися позицію органів державної влади, - упевнений Олекандр Каденко.

 

Обмін між лігами

- Металіст та Кривбас точно гратимуть в УПЛ.  Щодо Альянсу та Оболоні, які посіли третє та четверте місця в Першій лізі, то їхня доля до кінця ще не визначена, враховуючи той факт, що стикові матчі скасовані. Створена робоча група УПЛ, яка має пропрацювати різні варіанти. Немає гарантій, що наприклад за місяць усі клуби матимуть змогу вийти на старт. Подивимося. Нікуди не поспішаємо особливо, що час у нас є. Щодо Другої ліги, то шість найсильніших команд (по три з кожної групи) підвищаться у класі.  Стикових матчів, як планувалося спочатку, не буде.

 

За матеріалами footboom.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору