Новини ЗМІ

Ярошенко: злиття Вікторії та Альянса зробило нас сильнішими

08:30, 21 лютого 2022

Один із тренерів Альянса Юрій Ярошенко розповів про злиття Вікторії та Альянса

Фото: facebook.com/fcallianceld


Відновлення тренувань

- Усіх переповнюють позитивні емоції, скучили за футболом, - сказав Ярошенко клубній пресслужбі. - Футболісти повернулися з відпустки з хорошою ігровою вагою і це свідчить при їхній професіоналізм. З оптимізмом дивимося у майбутнє.

Зміна власника

- Усе, що не робиться – усе робиться на краще. У нас зараз хороша інфраструктура у клубі, розвинена матеріально-технічна база. Це хороший крок уперед для мотивації футболістів та тренерського штабу. Варто віддати належне колишнім власникам клубу, адже вони багато чого зробили для ФК Альянс. Злиття Вікторії та Альянсу зробило нас сильнішими. Жодних фінансових проблем немає, футболісти отримують гідну зарплату.

Зміна тренера

- З Анатолієм Безсмертним знаємо один одного добре. Головне, що у футболі ми однодумці. Жодних конфліктів немає. Думаю, що наш тандем принесе чимало користі клубу. Обов’язки розподілили, за підготовку команди відповідатимемо разом.

Фото: facebook.com/fcallianceld


Комплектація команди

- Безумовно, Альянс потребує точкового підсилення. У футболі зараз велика інтенсивність, тому нам потрібні гравці, які зможуть достойно замінити лідерів у моменти, коли буде потрібно. Необхідно мати два рівноцінних склади і ми над цим працюємо.

Наш тренер-селекціонер чудово справляється зі своєю роботою. Владислав Шарай та Іван Брікнер не потребують додаткової реклами. Це висококласні футболісти, які підсилять нашу команду. Головне, щоб у гравців було бажання грати за Альянс.

Амбітні завдання

- Перед початком сезону перед нами поставили завдання, з якими наразі справляємося. Безумовно, після злиття клубів ми не можемо не задумуватися про підвищення у класі. Проте, на місце команди у таблиці подивимося уже наприкінці чемпіонату. Зараз зарано про щось говорити. Головне, щоб футболісти розвивалися разом з клубом. Думаю, що у нас все вдасться.

 

Пресслужба ПФЛ




ТЕГИ: АЛЬЯНС
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору