Новини змагань

YouTube-канал ПЕРША ЛІГА відзначив 10-мільйонний перегляд

09:00, 8 лютого 2022

Проєкт, започаткований офіційним транслятором Першої ліги ПФЛ, - телеканалами "Футбол 1/2/3", продовжує залучати все нових і нових уболівальників до перегляду вітчизняного футболу

Знаменна подія в житті нашої комм'юніті - YouTube-канал ПЕРША ЛІГА, на якому можна переглянути матчі, відеоогляди та спецпроєкти ТК "Футбол 1/2/3", присвячені Першій лізі ПФЛ, досягнув чергової знакової позначки в своєму розвитку. Нещодавно ПЕРША ЛІГА пройшла показник у 10 мільйонів переглядів, наразі маючи вже 67,6 тисяч підписників - користувачів, які підписалися на відеохостингу YouTube.

Ми можемо вкотре привітати всіх причетних із черговим успіхом YouTube-каналу ПЕРША ЛІГА та відзначимо, що наразі тут продукується ще й ексклюзивний контент зимового антракту - прем'єрний розіграш WINTER CUP 2022, турніру, який має стати традиційним і нині об'єднує чотири вітчизняних клуби з УПЛ і Першої ліги. Дебют Усика в Поліссі, зоряні легіонери Металіста, недавній чемпіон Першої ліги Верес і оновлений Чорноморець Григорчука - це, а також усі події Першої ліги ПФЛ, в полі зору YouTube-каналу ПЕРША ЛІГА.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору