Новини ЗМІ

Коцюмака: Скорук постійно біжить вперед, нагнітає попереду

14:45, 6 лютого 2022

Новачок футбольного клубу Скорук Ігор Коцюмака дав своє перше інтерв’ю клубній пресслужбі

Фото: fcskoruk.com


- Ігоре, коли ти дізнався про інтерес з боку футбольного клубу Скорук, і як відбувся твій перехід?

— У переході мені допоміг Сергій Гвоздевич, котрий зв’язався із Олександром Олександровичем Степановим, який зацікавився тим, щоб я перейшов у Скорук. Зі свого боку і я також дуже був зацікавлений у цьому переході, оскільки Скорук — це амбітний клуб, який ставить завдання виходу у Першу лігу, тому це завжди хороший виклик для будь-якого футболіста, а також гарна можливість проявити себе. Довго над цією пропозицією я не думав і погодився на перехід. Поспілкувалися телефоном із Олександром Олександровичем і узгодили усі питання.

— Зараз ти, мабуть, у дещо кращій формі, ніж партнери, адже встиг вже провести цілий збір із Кривбасом?

— Так, встиг провести збір із «Кривбасом», але все одно тут все буде починатися з початку, оскільки Скорук для мене нова команда, де будуть нові вимоги. Так що у будь якому разі треба буде добре себе проявляти на зборах, тренуваннях і у контрольних матчах, щоб довести, що я сюди потрапив не просто так.

— Знайомі футболісти в команді є?

— Так, дуже багато знайомих хлопців. З Олександром Мішуренком ми були разом і в «Інгульці», а потім і у Кривбасі. Із Олексієм Красовим були в Інгульці. Також є хлопці, з якими я разом був ще в дніпровській Академії та грав за молодіжні команди футбольного клубу «Дніпро».

— Минулої восени ти грав проти Скорука у Нікополі за Перемогу. Чим запам’яталася та зустріч?

— Скорук — хороша, непоступлива команда, з великими бійцівськими якостями. Це команда, яка не зупиняється, а постійно біжить вперед і нагнітає гру. Пам’ятаю, що тоді було дуже важко, оскільки томаківці не тримали м’яч позаду, а постійно грали вперед і вперед, і тиск на ворота «Перемоги» був досить серйозним.

— Такий футбол тобі імпонує?

— Я футболіст швидкий, тому мені теж подобається такий футбол, коли команда грає постійно вперед, а не грає від захисту. Так що така гра мені подобається.

 

Пресслужба ПФЛ за матеріаламми fcskoruk.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору