Новини змагань

Цього дня: Ковпак, Рязанцев, Пиняшко та відомі збірники

23:10, 1 лютого 2022

 Олександр Ковпак, фото fc-lnz.com

Денис Столярчук

PFL.ua пропонує привітати з днем народження наших футбольних людей.

2 лютого народилися:

1983 рік: помічник тренера ЛНЗ Черкаси Олександр Олександрович КОВПАК - колишній український нападник. Зіграв три матчі за національну збірну України. Раніше виступав у складі черкаського Дніпра, сімферопольської Таврії, ФК Севастополь, полтавської Ворскли та ФК Полтава, чернігівської Десни та одеського Чорноморця. Володар кубка України 2010 року.

1988 рік: головний тренер Реал Фарма (Одеса, Друга ліга) Артем Сергійович РЯЗАНЦЕВ

1992 рік: нападник ФК Ужгород (Перша ліга) Василь Пиняшко – виступав у команді ще в чемпіонаті області у 2011 році, також грав за ФК Минай та словацький Собранце. На початку року повідомлялося про його перехід у Казінкбарчікай (Угорщина).

1997 рік: прес-аташе ФК Вовчанськ (Друга ліга) Микита Борисович КУЗЬМІН

Серед відомих іменинників цього дня –

1968 рік - Борис Аркадійович Фінкель - колишній український нападник. Зіграв чотири матчі, забив один м'яч за національну збірну України. Виступав у складі чернівецької Буковини (п'ять приходів у клуб), ФК Дніпро, вінницької Ниви та черкаського Дніпра. Надалі - тренер ніжчолігових клубів у Німеччини. Переможець чемпіонату СРСР у Другій лізі 1990 року, срібний призер Першої ліги України 1996, фіналіст Кубка України 1995 року.

1995 рік - Ігор Харатін - український півзахисник варшавської Легії та національної збірної України (чотири матчі). Раніше виступав у складі київського Динамо, харківського Металіста, луганської Зорі та угорського Ференцвароша. Триразовий чемпіон Угорщини.

Святковим є цей день і для багатьох зарубіжних футболістів. Зокрема, день народження відзначає

1987 рік: Жерард ПІКЕ Бернабеу - іспанський захисник Барселони.

1989 рік: Іван Перишич - хорватський півзахисник міланського Інтернаціонале та збірної Хорватії.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору