Новини змагань

Городнюк: вихованці Академії Лівого Берега забезпечені всим найкращим

14:10, 18 січня 2021

Тренер-методист Академії Лівий Берег Богдан Городнюк розповів про роботу Академії в 2022 рокці.

- Перш за все хочу усіх привітати з минулими новорічними святами, - сказав пан Богдан клубній пресслужбі. - Бажаю вдалого 2022 року. Головне – міцного здоров’я у наш непростий час.

Щодо відпустки, то тренерський штаб Академії повноцінно відпочивав лише тиждень і потім почали працювати з дітьми дистанційно. У нас були відео-тренування, вихованці виконували домашні завдання, відео яких потім відправляли тренерам. У дистанційному режимі коригували їхні заняття. Ми завжди на зв’язку з дітьми.

Тому радує, що всі вікові категорії відновили змагання на інфраструктурних об’єктах клубу. Скажімо, у вівторок, 18 січня, останніми з відпустки вийшли наймолодші наші підопічні – 2014 і 2015 р.н.  

Цього року у нас взагалі все чудово, адже інфраструктура постійно розвивається. І хоча зазвичай зима – найскладніший період для дитячого футболу, адже немає умов для тренувань, але у нас цьому плані все на рівні. Дякуємо президенту клубу Миколі Лавренку, який створив всі найкращі умови для дітей. У нас є два манежі, де можна проводити повноцінний тренувальний процес і грати турніри. У манежі розміром 60 × 30 діти грають у форматі 7+1. Вихованці забезпечені всім найкращим. Зробимо все, щоб з них виросли висококласні футболісти.

Взимку займаємося не лише футболом. Працюють з нашим тренером із фізичної підготовки В’ячеславом Руженцевим. Також у нас є тренування з боксу, дзюдо, карате. До того ж, діти опановують катання на ковзанах на власному катку Крижана Арена, там грають у хокей. Це дуже важливо для розвитку підростаючого покоління.

- Які завдання ставите на весняну частину сезону?

- Головна мета, яка незмінна, – розвиток футболістів. Діти постійно навчаються, прогресують. Ми прагнемо підготувати футболістів високого рівня для дорослої команди Лівий берег. Навесні діти всіх вікових категорій продовжать брати участь у своїх чемпіонатах. Хлопці 2007 р.н. зараз лідирують в змаганнях ДЮФЛУ. Щиро бажаємо успіхів цій команді, яка представляє Лівий берег на всеукраїнському рівні.

Футболісти інших вікових категорій також закінчили осінню частину змагань на  перших-других місцях у своїх чемпіонатах. Навесні їм протистоятимуть більш серйозні опоненти.

Влітку плануємо їздити по регіонах України на турніри. Сподіваюся, що пандемія не вплине на наші плани.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору