Новини ЗМІ

Разуваєв: у Скорука було багато цікавих і важких ігор

16:00, 27 грудня 2021

Півзахисника Олексія Разуваєва вболівальники футбольного клубу Скорук визнали найкращим гравцем команди у 2021 році. Звісно, що ця подія стала чудовим приводом для спілкування із гравцем клубної пресслужби.

Фото: fcskoruk.com


— Визнання э одночасним і несподіваним, - не приховував емоцій гравець. - І дуже приємно, що моя праця протягом цього року настільки високо була оцінена вболівальниками. Дякую нашим прихильникам за таку оцінку і буду намагатися їх радувати і у наступному році. 

— А сам би ти кого б включив у трійку найкращих гравців команди?

— Ох, я насправді не можу так когось виділити, бо у нас уся команда провела дуже хороший відтинок змагань, тому відзначити когось окремо мені дуже важко.

— Можеш сказати, що 2021 рік став одним з найуспішніших для тебе в кар’єрі?

— Думаю, що так. Можна говорити, що рік, який минає, був одним з найвдаліших не тільки для мене, а й для всієї команди. Навесні ми добре виступали в аматорській першості країни, виграли чемпіонат і Кубок Дніпропетровської області, а у другій частині року ми також дуже непогано виступили, посівши друге місце після двох третин чемпіонату вже на професіональному рівні у Другій лізі. Вважаю, що це дуже хороший результат.

— Для багатьох фахівців поточне друге місце Скорука у Другій лізі стало дуже несподіваним. А на що команда налаштовувалася улітку перед стартом нового сезону?

— Я не можу сказати, що особисто для мене це був дуже неочікуваний результат, оскільки я бачив гравців, які приходили до нашої команди, і знав їх рівень. Тому вдалий виступ Скорука не став для мене несподіваністю, і я знав, що команда буде боротися за високі місця у турнірній таблиці. Хоча, і не думав, що все це відбудеться настільки швидко, але результати команди абсолютно заслужені і закономірні.

— В чому, на твій погляд, основний залог успіху команди?

— У першу чергу в самому колективі. У нас зібрався дуже згуртований колектив, який повністю працює і віддається на благо результату, тому завдяки цьому ми і маємо зараз ті позиції, які посідаємо.  

— Твій найкращий друг у команді — інший павлоградець Данило Боженар — є одночасно і твоїм прямим конкурентом по позиції на полі. Конкуренція дружбі на заважає?

— Жодним чином (посміхається). Ми з ним на цю тему багато спілкувалися, і конкуренція у нас у першу чергу на футбольному полі, а за його межами у нас дружні і теплі стосунки. До того ж, гідна конкуренція ще нікому не заважала.

— За дві третини поточного чемпіонату ти вже забив тричі, що є найкращим показником в твоїй кар’єрі, при тому що ти є й найкращим асистентом групи Б, віддавши сім результативних передач у чемпіонаті. Тобто тепер ти не тільки віддаєш, а й сам забиваєш?

— Зважаючи на позицію на полі, хотілося б забивати ще більше. Хоча у мене таке амплуа, що у першу чергу треба думати про те як віддати гольовий пас і коли це вдається, то радість від «асисту» не менша, ніж від забитого м'яча. Хоча, звісно, забивати також хочеться.

— Які матчі для тебе були найпам`ятнішими цього року?

— Важко сказати. У 2021-му році у нас було дуже багато цікавих і важких ігор, тому відокремити якийсь один матч досить складно.

— Зараз триває відпустка, яка закінчиться аж 1 лютого. Як для тебе пройдуть ці два місяці?

— Перші два-три тижні я повністю зосередився на відпочинку (посміхається), адже хотілося більше часу провести із родиною. Але вже зараз поступово починаю бігати і тренуватися, а після нового року вже почну планомірну підготовку до зимових зборів.

— На старий новий рік, 14 січня, тобі виповниться 29 років. Який подарунок хотів би отримати?

— Мій головний подарунок ось зараз бігає навколо мене (посміхається). Тепер вже я особливих подарунків не чекаю.   

— А чого загалом чекаєш від нового 2022 року? Що побажаєш у новому році вболівальникам?

— Вболівальникам у першу чергу хочу побажати здоров’я, кохання і всього найкращого. Звісно, хочеться, щоб і у новому році вони також палко підтримували команду, а ми вже будемо намагатися радувати їх хорошою грою та результатами. Ну і всьому нашому колективу футбольного клубу Скорук хочеться побажати всього найкращого, і щоб 2022 рік став для нашої команди ще більш продуктивним!  

 

Пресслужа ПФЛ за матеріалами fcskoruk.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору