Новини змагань

Перемога ЛБ

14:27, 16 грудня 2020

ВИГРАЛИ У ЗМАГННЯХ СЕРЕД СТАРШИХ ФУТБОЛІСТІВ

Академія Лівого Берега попри паузу у змаганнях часу не гає, а всі команди продовжують прокачувати вміння у тренувальному процесі та у різних зимових турнірах Києва. Радує, що ми показуємо достойний результат і маємо ігрову практику у матчах з якісними суперниками. Скажімо, команда 2009 р.н. під керівництвом Богдана Городнюка минулогго тижня святкувала перемогу у турнірі серед команд 2008 р.н.

Для нас це значний досвід, адже нам протистояли не просто старші футболісти, а ще й такі, котрі демонструють досить якісний футбол на своєму рівні.

Однак, перемога нашої команди не дивує. Команді Лівого Берега 2009 р.н. восени не було рівних у офіційних змаганнях чемпіонату Києва. Наші хлопці виграли всі 11 матчів.

«Так, зараз офіційні змагання на перерві, тому залюбки відгукнулися на пропозицію взяти участь у змаганнях серед старших, адже для моїх підопічних це велике випробовування, - говорить Городнюк. - Різниця в один рік – прірва у дитячому футболі і для нас було важливо перевірити свій рівень. До того ж, ми враховували досвід хлопців 2007 року народження, які вже грали зі старшими суперниками».

На цьому турнірі перед нашою командою особливих завдань не стояло. Тренери дотримувалися філософії Лівого Берега і у першу чергу вимагали від своїх юних підопічних демонструвати змістовний футбол.

Два матчі групового турніру хлопці виграли без особливих проблем, а вже у матчі з ФК Богданівка отримали гідний супротив. Тривалий час рахунок був нічийним, проте підопічні Городнюка все ж змогли дотиснути суперника і посіли перше місце у групі.

У півфінальному матчі проти Матадора з Переяслав-Хмельницького нашим хлопцям було дуже непросто. Відчувалося, що суперники переважають у антропометрії. Драматична гра завершилася перемогою Лівого Берега завдяки голу на останніх хвилинах.

«Задоволений, що в тому матчі хлопці дотримувалися нашого стилю гри, контролювали м’яч. Гра залишила приємні спогади. Важливо, що вдалося отримати чимало інформації для роздумів. Побачили свої слабкі сторони у командній грі, над якими працюватимемо».

У фінальному матчі Лівий Берег зустрічався з ФК Каскад. Емоційна гра завершилася мінімальною перемогою – 1:0. Таким чином, наша команда тріумфувала на турнірі серед гравців 2008 року народження. Це перемога має додати впевненості наших хлопцям у власних силах, адже перемогли не своїх однолітків, а старших футболістів.

На даний момент нашій команді вдається поєднати результат і якісну гру. Такі досягнення не можуть не тішити.

Відзначимо, що команда Лівого Берега 2007 р.н. минулого сезону також брала участь у Чемпіонаті Києва, де нашим хлопцям протистояли на рік старші суперники. «Важливо, що наші хлопці 2007 року народження прогресують, - говорить Городнюк. - У першому колі були здебільшого поразки, хлопці проходили шлях адаптації до футболу серед старших гравців, але в другому колі результати покращилися. До того ж, за грою хлопці суттєво додали і от зараз у змаганнях ДЮФЛУ команда Павла Кікотя посідає впевнену першу сходинку і це також результат тієї роботи. Для футболістів такі змагання – зона відповідальності та зростання. Добре, що діти випробовують свої сили себе на тлі доросліших суперників. У подальшому також йтимемо подібним шляхом, адже у таких матчах є велика користь».

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору