Новини змагань

Розвиток інфраструктури: Лівий Берег побудував черговий манеж для клубу

13:00, 6 грудня 2021
Лівий Берег зміцнює власну інфрраструктуру
Фото: facebook.com/fclbkiev

Футбольний клуб Лівий Берег уже давно вийшов за межі, власне, клубу, переконаний офіційний акаунт Лівого Берега у ФБ. Лівий Берег - це справжня філософія, спосіб життя. Пліч-о-пліч з професіональною командою зростають юні футболісти, яких у клубній Академії налічується близько двохсот.

Для юних вихованців тут створені чудові умови і ледь не щороку відкриваються нові спортивні об’єкти.Завдяки президенту клубу Лівий Берег Миколі Лавренку у розпорядженні вихованців Академії є чудова арена зі штучним покриттям і критими трибунами, стадіон повноцінних розмірів, а в День знань 1 вересня клуб відкрив побудований власними силами манеж 45х24 метри.
Фото: facebook.com/fclbkiev

І ось чергова гарна новина для клубу – за кілька місяців на місці чагарника і бур’янів був збудований і відкритий минулого вік-енду черговий манеж розміром 50х30 м. Тепер вихованцям Академії, а також гравцям першої команди не страшні ні сніг, ні злива, ні прохолодна осінь чи сніжна зима.

Важливо, що усі конструкції і опори виготовлені на українському підприємстві "Метало Гальва Україна". Клуб отримав черговий привід для гордощів, а спортивна Україна – футбольний інфраструктурний об’єкт, збудований з українських металоконструкцій. Вся інженерна думка - фахівців підприємства.
Фото: facebook.com/fclbkiev

У вітальному слові президент клубу Микола Лавренко офіційно відкрив манеж і тепер вихованці Академії Лівого Берега не зважатимуть на природні умови. Почесний президент клубу Микола Павлов, головний тренер Лівого Берега Анатолій Бузнік взяли участь у символічному перерізанні стрічки.

Вихованці чотирьох вікових категорій Академії випробували манеж, взявши участь у мінітурнірі, а всі учасники отримали заохочувальні призи.
 
Але головним призом став, власне, сам манеж - у двох критих спорудах зима вихованцям Академії та першої комнади не страшна.

Разом із тим, Лівий Берег планує навесні 2022 року відкрити поруч з манежем стадіон стандартного розміру з натуральним покриттям. Напередодні, керівництво Лівого Берега оголосило конкурс на назву нової арени. Переможець отримає сезонний абонемент на відвідування матчів Лівого Берега.

 

КОНКУРС НА НАЗВУ НОВОГО СТАДІОНУ ЛІВОГО БЕРЕГА! ⚽Футбольний клуб Лівий Берег продовжує розвиток інфраструктури. Днями...

Опубліковано Футбольний клуб "Лівий берег" Середа, 1 грудня 2021 р.

 

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами facebook.com/fclbkiev



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору