Новини змагань

Ексклюзив! Богдан Приблуда: Балкани націлені на перемогу у кожному матчі

10:30, 3 грудня 2021

Півзахисник Балкан Богдан Приблуда відповів на питання пресслужби ПФЛ

Гол 21-річного півзахисника Балкан Богдана Приблуди, забитий у дербі з Реал Фармою, дозволив йому увійти до вісімки найкращих бомбардирів групи Б. В інтерв’ю пресслужбі ПФЛ Богдан проаналізував виступи команди у осінній частині сезону.

- Богдане, матчі Балкан проти Реал Фарми завжди виходять бойовими. Але саме для тебе у цьому чемпіонаті ще й результативними, адже у першому колі ти забив сусідам двічі. Знайшов «свою команду»?

-  Реал Фарма – моя попередня команда, у якій провів хороший період у своїй кар’єрі. Я завжди виходжу на матч максимально мотивований і прагну приносити користь своїй команді. Ставлю перед собою лише найбільш амбітні цілі.

- Чи сподівався ти напередодні сезону, що до зимової перерви заб’єш таку кількість голів?

- Жодних сумнівів не було, адже я завжди впевнений у собі. Працюю щодня на тренування, щоб зростати у професіональному плані і приносити користь команді. Сподіваюся, що навесні гратиму ще краще.

- Команда, мабуть, намагалась закінчити цю частину сезону перемогою, але не вдалося. Це якось вплинуло на твій настрій перед відпусткою?

- Для мене ця нічия наче поразка. За грою ми заслуговували на перемогу. Переважали суперника, але бажаного результату досягнути не змогли. Дуже багато працюємо для того, щоб перемагати у кожному матчі. На жаль, не завжди це вдається. Звісно, настрій після не найкращий, але нічого вже не зміниш.  Зробимо все, щоб навесні ще більше додати.

- Балкани зазнали єдиної поразки на своєму полі, а ось у гостях вас ще ніхто не зміг обіграти. Чи є якийсь секрет таких виступів?

- Жодних секретів немає. Намагаємося максимально втілити у життя тренерські настанови. Ставимо собі за мету перемогти у кожному матчі. Досягаємо результату за рахунок щоденної роботи та максимальної самовіддачі.

- Як ти вважаєш чого саме не вистачало вашій команді у матчах з командами нижньої частини турнірної таблиці, в яких ви втрачали очки?

- Можливо, нам дещо не вистачило концентрації.  Моментами занадто самовпевнено та розслаблено себе почували, за що нас і покарали суперники.

- Балканам вдасться справитися з поставленою задачею – повернутись у Першу лігу?

- Ставимо перед собою найбільш амбітні завдання на кожну гру. Прагнемо лише перемагати, не дивлячись на суперників. У турнірну таблиці заглянемо наприкінці сезону.

- Як плануєш відпочити у відпустці? Те, що вас збирають 20 грудня, нормально?

- Тренери віришили нас зібрати раніше та струснути перед новорічними святами. Думаю, що нам це піде лише на користь.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору