Новини змагань

Успіх Гірника-Спорту! Перша ліга. Топ цікавинок 20-го туру

09:30, 1 грудня 2021

 Усе найцікавіше у 20 турі Першої ліги

Фото: facebook.com/fcolympicdonetsk


Стрілець Пейшото

З бразильським нападником Металісту пощастило. Прийшов і відразу почав клепати голи. З першого свого матчу. Гол, який Матеус Пейшоту провів у ворота Оболоні, став для нього 14 у чемпіонаті. І лише в 16 матчах. Результативність 26-річного легіонера просто вражає.

Фото: facebook.com/MetalistFC


Характер Поділля і Волині

У футболі перемагає не лише той, хто найсильніший, а той, хто має характер. Адже без нього будь-яка мета так і залишається нездійсненною мрією. Подділя приємно здивувало своїх уболівальників, коли на 90+4-й хвилині забило переможний м'яч у Житомирію А от вольовий успіх Волині над Прикарпаттям взагалі вартий окремої статті. З 0:1 зробити наприкінці матчу 2:1, причому усього за п'ять хвилин, це, дійсно, треба мати справжній волинській характер.

Фото: facebook.com/FCVolynLutsk


Висота Альянсу

Хто б міг подумати, що команда з Липової Долини, яка ледь не припинила своє існування ще влітку, осінню частину сезону закінчить серед призерів. Поки інші учасники робили гучні заяви про високі завдання, Альянс мовчки йшов до своє мети. І досяг її. Не лише через осічки конкурентів, а й завдяки власним результатам.

Перемога в Краматорську - особлива. Адже після неї клуб із Сумщини піднявся на нову для себе висоту.

Гостьові успіхи Металіста і Гірника-Спорт

Не здогадуєтеся, хто найкраще грає поза межами рідного міста? Звісно, Металіст - безумовний лідер чемпіонату, в активі якого вже вісім гостьових перемог. А ще хто? Гірник-Спорт не відстає від харків'ян. Команда з Горішніх Плавнів має за плечима сім таких звитяг. Приміром, у Кривбаса, що йде другим у таблиці, лише п'ять перемог на виїзді.

Забивний Тернопіль

Нива ніколи не вважалася надрезультативною командою. Зрідка радувала вболівальників гольовим феєрверком. Цьогорічний сезон - тому яскравий приклад. До 20-го туру вона мала в активі усього 18 м'ячів, а тут в одному матчі одразу чотири забила. Рекорд результативності для тернополян.

Фото: facebook.com/fcnyva1978


 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору