Новини змагань

Прийомов: навесні Балкани боротимуться за високі місця

07:30, 29 листопада 2021

Герой 19 туру у Другій лізі півзахисник Балкан Володимир Прийомов, який взяв безпосередню участь з голом і асистом у перемозі над Тростянцем (4:1), підбив підсумки осінньої частини сезону. Але перш за все гравець поділився враженнями від заключного матчу осінньої частини сезону проти Реал Фарми, в якому Балкани не зуміли здобути максимум очок.

Фото: facebook.com/fcbalkans


- Була низка факторів, які вплинули на результат матчу, - сказав 35-річний гравець Балкан. - До поля жодних претензій немає. На жаль, не змогли дотиснути суперника. До того ж, рівень арбітражу залишав бажати кращого. Проте, навіть попри це забов’язані були перемагати.

- За матч 19 туру з Тростянцем вас визнали найкращим гравцем туру. Сподобався матч?

- Отримав задоволення від гри. Робив усе можливе, щоб принести користь команді. Початок зустрічі провалили. Лише після пропущеного м’яча  ввімкнули максимальні оберти, змогли зрівняти рахунок.  У другому таймі контролювали гру, не дали жодного шансу супернику.

- У вас хороша конкуренція з Скоруком та й інші дебютанти не пасуть задніх. Боротьба навесні за перші місця буде дуже запеклою…

- Дебютанти цьогоріч дуже сильні. З такими суперниками цікаво грати. Лише у такій конкурентній боротьбі можна прогресувати.

- Як оціните роботу Дениса Колчина?

- З нашим молодим тренером цікаво працювати. Це спеціаліст нової генерації. Команда досягає результату і це найкраща оцінка роботи тренера. Сподіваюся, що навесні продовжимо крокувати вверх у таблиці.

- Які є новини щодо вашого стадіону?

- Останні домашні матчі проводимо на базі Чорноморця. Вже на початку 2022 року обіцяють постелити якісний газон. Сподіваюся, що навесні гратимемо перед власними вболівальниками.  

Фото: facebook.com/fcbalkans


- У клубі на даний момент фінансова стабільність?

- Керівництво виконує свої обіцянки. Немає жодних фінансових проблем. Приємно, коли виходиш на поле і думаєш лише про футбол.

- Після завершення цієї частини сезону з командою не збиралися?

- Після гри з Реал Фарми всі роз’їхалися по домівках. Зберемося 20-го грудня на базі. Протягом тижня будемо ще тренуватися, а перед самим Новим Роком відпочинемо всім колективом.

- У останніх чотирьох зустрічах ви виграли всього одну. У чому на вашу думку причина того, що команда збавила оберти?

- Думаю, що на це питання більш аргументовану відповідь зможе надати тренерський штаб. У функціональному плані почувалися добре, але не могли дотиснути опонентів. Команди на нас вже по іншому налаштовувалися і це не могло не впливати на гру. Зробимо усе, щоб вже навесні таких безвиграшних серій не було. Попрацюємо над своєю грою.

- Загалом, як оціните цю частину сезону для команди? Сподівалися, що зможете завершити рік на такому високому місці?

- Безумовно, такі результати команди не можуть не радувати. Знаходимося у верхній частині таблиці і це додає оптимізму перед весняною частиною сезону. Боротимемося за високі місця. Всі представники клубу зробили чимало роботи і вона принесла свої плоди. Могли навіть завершити рік на другому місці, але матч проти Реал Фарми дещо зіпсував нам настрій і плани на осінь.

БЛІЦ

  • Народився у Самборі Львівської області, але ще у моєму юному віці переїхали до Одеської області.
  • Вихованець ДЮСШ-6. На жаль, цієї школи зараз вже немає.
  • Перший тренер – Проніков Володимир Миколайович
  • Улюблена команда – Борусія Дортмунд
  • Улюблений гравець? Виділив би всіх сучасних зірок - Мессі, Неймара, Мбаппе. Взагалі, зараз чимало якісних футболістів у світі.
  • Мета у футболі? У такому віці складно відповісти на ваше питання. Прагну вигравати кожен матч.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору