Новини ЗМІ

Загинайлов: Альянсу необхідно знайти баланс у грі

06:50, 27 листопада 2021

Півзахисник Альянса Сергій Загинайлов поділився враженнями від матчу з ВПК-Агро (3:3). Відзначимо, що Сергій у цій грі забив три м’ячі

Фото: fc-alliance.com.ua


- Альянс - моя команда? Напевно, що так, адже тут багато що вдається - зізнався Загинайлов. – Щодло визнання Героєм туру, то приємно, що це вдруге за місяць. Але цьому локальному успіху маю завдячувати партнерам.

- До матчу з ВПК-Агро ви програли чотири матчі з п’яти. У чому на вашу думку причина такої серії та наскільки вона вплинула на психологічний стан команди?

- Дійсно, нашій команді було дуже непросто після такої чорної смуги. Наприкінці сезону низка гравців травмувалися і їхня відсутність не могла не позначитися на грі команди. На жаль, пропускаємо через свої дитячі помилки і треба цю тенденцію виправляти.

- На чому акцентував увагу тренерський штаб перед грою?

- Тренер говорив, що ВПК-Агро – це хороша команда, яка посідає не своє місце у таблиці. Розуміли, що матч буде складний та безкомпромісний. Суперник намагається грати в комбінаційний футбол, тому наш матч вийшов веселим і мав би сподобатися вболівальникам.

- Який на вашу думку момент у матчі з ВПК-Агро став ключовим?

- Другий пропущений м’яч розлютив нашу команду, додав спортивної злості. Зібрали волю в кулак і довели, що Альянс – колектив з характером.  На жаль, все ж не змогли вирвати перемогу.

- Ви забили три м’ячі і всі три з пенальті. Як вдалося зберігати холоднокровність кожного разу, коли підходили до позначки?

- У мене не було іншого виходу. Варто було забивати, щоб принести команді залікові пункти. Щасливий, що зміг впоратися зі своїми емоціями.

- У цьому матчі було п’ять пенальті. Напевно, вперше довелося брати участь у грі з такою кількістю 11-метрових?

- Якщо чесно, то я навіть не згадаю, хто з інших гравців колись виконував таку кількість 11-метрових за гру. Це був справді особливий матч. П’ять пенальті за гру – це щось неймовірне.

- Загалом, у матчі було забити шість м’ячів, створено низку моментів. На вашу думку, це один із найкращих матчів у сезоні як для глядацького інтересу?

- Такі ігри прикрашають футбол. Думаю, що вболівальникам сподобалася гра команди. У нинішньому сезоні вдома граємо в атакувальний футбол. Головне завдання – знайти баланс у грі і припускатися менше помилок у захисті.

- Ваше протистояння з ВПК триває ще з аматорів. Це мало значення перед грою?

- Ми прагнемо перемагати у кожному матчі, не дивлячись на ім’я суперника. Налаштовуємося на максимальний результат.

- У заключному матчі року гратимете проти Краматорська. Які очікування від цього матчу? Моральні та фізичні сили залишилися?

- Очікуємо на дуже складний матч проти хорошого суперника. Краматорськ цього сезону виглядає досить якісним колективом, ще й гратиме вдома. Але ми налаштовуємося лише на перемогу. Прагнемо на мажорній ноті завершити рік.

БЛІЦ

  • Народився у Білій Церкві
  • Вихованець школи Рось Біла Церква
  • Перший тренер — Наумчук Василь Михайлович
  • Улюблений гравець — Кріштіану Роналду
  • Улюблений клуб — Реал Мадрид
  • Мрія у футболі — прагну відчути атмосферу стадіону, на якому збереться щонайменше 50 000 вболівальників.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору