Новини змагань

Поразки без Литовченка! Перша ліга. Топ цікавинок 19 туру

08:00, 25 листопада 2021

 Усе найцікавіше у 19 турі Першої ліги

Фото: facebook.com/fckryvbas


Дивовижний матч у Сумах

У багаторічну історію вітчизняного футболу поєдинок на "Ювілейному" стовідсотково увійде. Альянс з ВПК-Агро на двох забили шість м'ячів і п'ять разів пробивали пенальті. Востаннє таку кількість 11-метрових перша ліга бачила ще 18 років тому - у матчі Металіста та Динамо-2, що завершився з хокейним рахунком 5:7, а арбітр з Херсону Анатолій Жосан також п'ять разів вказував на позначку. Але якщо тоді футболісти не схибили жодного разу, то цього разу одну спробу змарнували - за рахунку 3:3 форвард ВПК-Агро Станіслав Куліш не зумів переграти голкіпера Альянса Ярослава Важинського.

Фото: facebook.com/fcallianceld


Ужгород не останній

Пів чемпіонату, навіть трохи більше - 18 турів, закарпатська команда йшла на останній сходинці. Здавалося, жодних шансів щось змінити на краще, жодних перспектив. Так, вочевидь, думали всі, крім Богдана Блавацького і його підопічних. Дві перемоги в двох останніх турах (над Оболонню та Волинню) - і Ужгороду вдалося здивувати навіть скептиків, піднятися в таблиці на сходинку вище. Подальші перспективи залежать виключно від закарпатців. Але для них найголовніше, що вони вже не останні.

Фото: facebook.com/UzhFC


Дома, як у гостях

Кремінь приймав Кривбас у Кривому Розі. Так домовились команди. За календарем господарем залишився клуб з Кременчука, насправді ж, виходячи з реалій, справжніми господарями почували себе криворізькі футболісти. При шаленій підтримці вболівальників вони здобули яскраву перемогу, забили п'ять м'ячів без відповіді. Дійсно, той самий випадок, коли рідні стіни допомогають.

Олімпік без Литовченка

Захворів Сергій Литовченко, другий тур поспіль його немає на тренерській лаві Олімпіка. Відсутність головного тренера негативно позначилася на виступах команди. Дві поразки - 0:1 від Ниви та 0:3 від Металіста. І олімпійці, котрі, здавалося, ще вора були серед лідерів, вже в середині турнірної таблиці.

Фото: facebook.com/MetalistFC


Кремінь на дні

Смуга невдач, у яку потрапила команда з Кременчука, здається, ніколи не закінчиться. В останніх 11 матчах - жодної перемоги. Негативні результати перетворили Кремінь на відвертого аутсайдера чемпіонату. Питання лише в тому, чи знайдуть підопічні Романа Локтіонова в собі сили переломити хід історії?

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору