Новини змагань

Ексклюзив!!! Могильний: Металург прагне завершити 2021 рік на позитиві (відео)

16:00, 24 листопада 2021

Нападник запорізького Металурга Богдан Могильний відповів на питання пресслужби ПФЛ

Фото: facebook.com/mfcmetalurg


21-річний нападник запорізького Металурга Богдан Могильний став черговим джокером команди. Його удар у компенсований час приніс перемогу команді Володимира Микитіна над Скоруком 1:0. В інтерв’ю пресслужбі ПФЛ молодий нападник поділився враженнями від матчу.

- Богдане, чи немає в команді психологічного тиску від того, що у Металурга залишається єдиний нуль у графі «поразки»?

- Жодного тиску на нас немає, адже ми впевнені у власних силах. Коли виходимо на поле, то розуміємо що повинні зробити у тому чи іншому матчі. На суперника не дивимося, а в першу чергу намагаємося зіграти у свій футбол. Робимо усе можливе, щоб досягнути позитивного результату.

- У цьому чемпіонаті ви інколи виходили на заміну, інколи давали дорогу наприкінці матчів партнерам. Але це не завадило забити вже чотири голи. Чи маєте власну свою власну таємницю, щоб покращити гру команди, виходячи з лави запасних?

- Просто віддаю всі сили грі, намагаюся продемонструвати свої найкращі якості, щоб допомогти команді виграти. Задоволений, що вдається забивати важливі м’ячі.

Огляд переможного матчу Металурга над Скоруком. Гол Могильного на 2:25.


- У цьому сезоні ви вже повторили своє власне минулорічне досягнення за кількістю забитих м’ячів. Чи ставили перед собою мету щодо кількості голів на цей сезон?

- Не можу сказати, що ставив перед собою мету досягнути якогось конкретного показника. Намагаюся демонструвати яскравий атакувальний футбол, який би приносив користь вболівальникам і допомагав команді перемагати. Не збираюся зупинятися на досягнутому, адже мені ще багато над чим треба працювати, щоб вийти на новий рівень у розвитку.

- Свій останній матч у цьому календарному році Металург проведе на виїзді у Тростянці. Гра першого туру вам далась вкрай важко. Металург тоді мінімально здолав свого суперника. На який результат зараз тренер налаштовує команду?

- Налаштовуємося виключно на перемогу. Прагнемо завершити 2021 рік позитивними емоціями і з гарним настроєм піти на перерву.

- Металург вже має солідний відрив від найближчого конкурента у боротьбі за першу сходинку. Як  вважаєте, чи дасть головний тренер шанс проявити себе молодим гравцям? Адже у Металурзі дев’ять футболістів, яким 21 рік або молодші?

-  Думаю, що шанс отримає кожен. Все залежить від футболістів. Якщо проявлятимуть себе на тренуваннях, то матимуть змогу зіграти.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору