Новини змагань

Перша ліга. Топ цікавинок 18 туру

11:30, 17 листопада 2021

 Усе найцікавіше у 18 турі Першої ліги

Фото: facebook.com/fcpolissya


Полісся перемагає після карантину

Майже місяць житомирська команда буда поза грою. І все через отой коронавірус. Вийшло Полісся з карантину - зникла впевненість, бажаного результату немає. Перервати безвиграшну серію вдалося лише у 18-му турі, здолали Кремінь з рахунком 2:0. До цього - шість матчів без звитяг.

Пейшото перериває гольове мовчання

Бразильський нападник Металіста - справжнє відккриття цього сезону. Одразу влився в колектив, по-справжньому став своїм. З першої гри почав виправдовувати аванси, забивав ледь не в кожному турі. І цілком закономірно очолив гонку бомбардирів. Але в чотирьох останніх турах Пейшото замовк, перестав радувати глядачів своїми маленькими шедеврами. З Прикарпаттям форвард знову нагадав про себе, прийняв безпосередню участь у розгромі франківців. Один з чотирьох голів - його.

Бабич удруге не виграє

З перемоги над Волинню розпочав роботу в Кривбасі Олександр Бабич. Потім була перша втрата очок - 0:0 у дербі з ВПК-Агро. І серія з чотирьох поспіль перемог із загальним рахунком 9:2. Здобути п'яту поспіль не вдалося - завадив Гірник-Спорт. Знову, як і з магдалиновцями, нічия, і знову - без забитих м'ячів. Друга в сезоні осічка Бабича.

Фото: facebook.com/fckryvbas


Ювілейна невдача Кременя

Здається, до поразок кременчуцької команди звикли усі, навіть її вболівальники. З міцного середняка Кремінь перетворився на сталого аутсайдера. Постійні невдачі, лише одна нічия в останніх десяти турах. Найгірший результат з-поміж інших команд на цьому відрізку шляху.

Дивовижний Ужгород

Закарпатці рук опускати не збираються. Попри своє незадовільне турнірне становище. Битимуться за місце під сонцем до останнього, допоки матумать бодай один шанс. Що й, до речі, довели в столиці, здолавши Оболонь (1:0). Вас так само здивував Ужгород?

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору