Новини ЗМІ

Загинайлов: щасливий, що чорна смуга Альянса нарешті завершилася

11:00, 12 листопада 2021

Герой 17-го туру Сергій Загинайлов поділився враженнями від перемоги над Оболонню (3:2), а також розповів про налаштування команди на заключні матчі у 2021 році. Востаннє Загинайлова визнавали Героєм туру рівно рік тому, минулого сезону.

Герой 17-го туру Сергій Загинайлов поділився враженнями від перемоги над Оболонню (3:2), а також розповів про налаштування команди на заключні матчі у 2021 році. Востаннє Загинайлова визнавали Героєм туру рівно рік тому, минулого сезону.

- Завжди приємно коли тебе визнають, - сказав 30-річний футболіст. - Проте, на цю нагороду заслуговує кожен гравець нашої команди. Без партнерів не зміг би досягнути такого результату.

- Матч проти Оболоні був дуже важливий з огляду на турнірну таблицю. З яким налаштуванням підходили до гри? Результат не тиснув?

- Налаштовувалися на серйозний супротив з боку суперника. Нам було непросто з огляду на результати останніх матчів, проте вдалося об’єднатися і за рахунок єдиного колективу досягнули результату. Пощастило, що грали вдома.

- Альянс перед цим програв три матчі поспіль. Як ці результати сприймали у колективі та які зміни були зроблені вами у підготовці до матчу з Оболонню?

- У моральному плані було непросто. Всі у команді були засмученими, проте не опускали руки. Розуміли, що суперник запропонує силовий футбол, тому варто було не поступатися у боротьбі. Тренер наголосив на сильних та слабких сторонах Оболоні. До гри підходили у всеозброєнні.

- На перерву ви пішли за нічийного результату.  Загалом, як оціните для команди першу половину зустрічі?

- Вважаю, що зіграли якісно майже увесь тайм.  На жаль, останні п’ять хвилин провалили і пропустили зі стандарту. Хоча, тренер нам говорив, що стандартні положення – сильна сторона Оболоні.

- На чому акцентував увагу тренерський штаб у перерві? Розуміли, що у другому таймі буде дуже непросто?

- Сказав, що варто продовжувати грати у свій футбол і не втрачати концентрацію під час стандартів, тоді зможемо перемогти. Намагалися у другому таймі виконати всі тренерські настанови.

Фото: fc-alliance.com.ua


- На 56-й хвилині був вилучений Шарай. Як змінилася гра Альянсу у меншості?

- Такий розвиток подій нас шокував. Основну увагу приділяли захисту, а у нападі намагалися більше діяти за рахунок контратак, до того ж, не забували про стандарти.

- На 61- й хвилині ви вивели свою команду уперед після передачі Пікуля. Награєте такі комбінації на тренуваннях?

- Все у тому епізоді вийшло спонтанно. Я відкрився, Пікуль віддав вчасно і залишалося лише переграти голкіпера. Це був дуже важливий м’яч для нашої команди з психологічної точки зору.

- Через три хвилини Мурза з пенальті зрівняв рахунок. Що взагалі сталося у тому епізоді?

- Неприємний момент, адже всього кілька хвилин тому вийшли уперед, а тут довелося починати все спочатку. Мурза за рахунок індивідуальних дій заробив пенальті і реалізував його. Проте, ми не здалися і все ж досягнули свого.

- На 76-й хвилині Герт забив переможний м’яч для вашої команди. Такі перемоги свідчить про міцний характер та єдність вашого колективу?

- Дійсно, така перемога у меншості дорогого вартує. У психологічному плані зараз почуваємося більш впевнено, готові до нових звершень.

- Поділіться своїми емоціями, які відчували відразу після фінального свистка?

- Дякувати Богу, чорна смуга завершилася і сподіваюся, далі будуть лише позитивні результати. Після матчу були щасливими, адже змогли досягнути бажаної перемоги.

- Погоджуєтеся з тим, що це був один із найбільших драматичних та цікавих  матчів у нинішньому чемпіонаті?

- Дійсно, був дуже цікавий матч. Хочеться, щоб таких протистоянь було якомога більше, адже саме такий футбол люблять вболівальники.

- Чи залишилися у команди сили на заключні три матчі у 2021 році?

- У нас сильний колектив і тренерський штаб, тому у функціональному плані жодних проблем немає. Ми налаштовані на мажорній ноті завершити 2021 рік.

БЛІЦ

  • Народився у Білій Церкві
  • Вихованець школи Рось Біла Церква
  • Перший тренер — Наумчук Василь Михайлович
  • Улюблений гравець — Кріштіану Роналду
  • Улюблений клуб — Реал Мадрид
  • Мрія у футболі — прагну відчути атмосферу стадіону, на якому збереться щонайменше 50 000 вболівальників.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору