Новини ЗМІ

Вихованець Гірника-Спорту Мильченко: приємно забивати в рідних Горішніх Плавнях

10:00, 10 листопада 2021

Артем Мильченко став героєм матчу із «Поліссям», у якому «Гірник-Спорт» здобув перемогу із рахунком — 1:0 та оформив першу довгоочікувану домашню перемогу у поточному чемпіонаті.

- Дуже важлива для нас перемога, - сказав 21-річний гравець клубній пресслужбі після перемоги над ПОліссям (1:0). - Нарешті ми набрали ходи, почали перемагати суперників, набирати очки у кожному матчі. Полісся - це принциповий суперникю Так, у нього були незіграні матчі, але вони були нашими конкурентами у таблиці. Ми розуміли, що це дуже сильна команда з дуже якісним підбором гравців, тому перемога приємна вдвічі.

- Чи не тиснув на тебе авторитет гравців Полісся, які мали за плечима багатий досвід ігор в УПЛ?

- Цей факт лише мотивував нашу команду на боротьбу. Ми бажали вийти та довести, що граємо не гірше. Можливо і цей фактор зіграв певну роль у нашій перемозі, тому що ми двічі виграли Полісся у поточному чемпіонаті.

- Ти забив другий свій гол у чемпіонаті. Як і перший - він став переможним. Ти завжди готовий до того, аби атакувати ворота суперника?

- Моя позиція не передбачає велику кількість забитих м`ячів, але маю обов`язок завдавати удари по воротах. Зараз можна сказати, забив класичний гол для опорного півзахисника, підібрав м`яча, вдарив по воротах та забив. Все чудово. Ми виграли.

Огляд матчу Гірник-Спорт - Полісся від каналу Перша ліга



- Удар був прицільним, ти побачив відкритий кут воріт?

- Побачив кут, покотив лівою, яка слабкіша за мою праву ногу, але влучив у ворота. Все, більше нічого не треба було вигадувати.

- Твій гол допоміг Гірнику-Спорт здобути першу домашню перемогу...

- Так, це був дуже неприємний момент. Не могли переграти суперників вдома у присутності своїх вболівальників. Це погано, що ми перемогли вдома лише у другому колі. Але це нарешті сталося і сподіваюся, що це не остання наша домашня перемога у чемпіонаті.

- У Житомирі ви виграли із рахунком 2:0, чи вдалося вам забути той матч, аби той результат не завадив налаштуватися на домашню гру із суперником?

- З моменту тієї гри минуло багато часу. Налаштовувалися конкретно на домашню гру із Поліссям вже у другому колі. Не звертали уваги на попередні матчі суперника навіть з іншими командами. А взагалі, наші думки були лише про нашу гру та про можливість заробити очки у турнірну таблицю.

- Відчуваєш щасливий момент від того, що забив гол у своєму рідному місті, який дав привід радіти усім вболівальникам Гірника-Спорт, у тому числі, які тебе добре знають та протягом багатьох років слідкували за твоєю кар`єрою?

- Забивати голи завжди приємно. Вдвічі приємніше це робити у своєму рідному місті. Після матчу вболівальники, серед яких було багато моїх знайомих, одразу дякували гравцям нашої команди, а ми дякували їм за підтримку.

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами gornyak-sport.net




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору