Новини змагань

Два голи в меншості! Перша ліга. Топ цікавинок 17 туру

13:30, 9 листопада 2021

 Усе найцікавіше у 17 турі Першої ліги

Фото: facebook.com/fcallianceld


Юність побачила успіх

До 17-го туру Гірник-Спорт перемагав виключно в гостях. Вісім матчів арена Юність у Горішніх Плавнях чекала на успіх і дочекалася. Сталося це в дев'ятому, з Поліссям, завдяки єдиному влучному пострілу Артема Мильченка. Команда Ігоря Жабченка перервала чорну серію, але це не привід зупинятися. Попереду чимало не менш важливих ігор.

Фото: facebook.com/girniksport


Кремінь без перемог

Команда з Кремечука переживає справжню кризу. Відсутність результату призвела до відставки головного тренера Ігоря Столовицького. Але зміни не пішли на користь. Кремінь і з новим наставником Романом Локтіоновим також програє. Матч з Краматорськом - дев'ятий поспіль, у якому аутсайдер не зміг здобути бажані три очки.

Різниця між першою і останньою

Безумовний лідер уже двічі переміг відвертого аутсайдера (3:1 і 2:0). Доволі легко, можна сказати, на класі. Різниця між Металістом та Ужгородом - просто величезна. Достатньо зазирнути в турнірну таблицю, щоб у цьому переконатися. 35 очок розділяють першу і останню команди чемпіонату. Харків'яни мають 44 залікові пункти, в активі закарпатців - усього дев'ять.

Бабич не по зубах

Як відомо, з 12-го туру Кривбасом керує новий головний тренер. З Геннадієм Приходьком, що поступився місцем Олександру Бабичу, команда програла два матчі. З 42-річним фахівцем - жодного разу. Шість вдалих ігор, з яких п'ять - переможних. Чергове випробування у Бабича і його Кривбасу - Гірником-Спорт. По зубах?

Фото: facebook.com/fckryvbas


Характер Альянса

Труднощі, кажуть, лише згуртовують. На футбольному полі тим більше. Особливо, коли граєш у меншості. Альянс не вперше через вилучення залишається у неповному складі. Проте це аж ніяк не лякає команду Юрія Ярошенка. Справжній характер вона проявила з Оболонню: граючи вдесятьох, двічі - зусиллями Сергія Загинайлова та Андрія Герта - забила киянам. Липоводолинці не тільки не поступилися, а й вирвали три очки, що дозволило повернутися до квартету лідерів.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору