Новини ЗМІ

Чепурненко: задоволений, що забитими м’ячами допоміг Діназу

16:30, 4 листопада 2021

Герой 16-го туру у Другій лізі Євгеній Чепурненко поділився враженнями від перемоги над Рубіконом (4:1), а також розповів Sport Arena про очікування від протистояння з Дніпром

Фото: офіційна сторінка ФК Діназ у ФБ


– Євгенію, стабільність – ознака майстерності. Вдруге за сезон визнали вас найкращим у турі. Наскільки це для вас має значення?

– Приємно, що мої старання оцінили, але перемога у цій номінації була би неможливою без партнерів по команді. Щасливий, що своїми забитими м’ячами допоміг Діназу виграти. Таке визнання мотивує мене на нові звершення.

– З турнірної точки зору важливість матчу проти Рубікону для вас складно було переоцінити. Наскільки ця відповідальність за результат тиснула на команду? Чи зараз команда у такій формі, що на неї нічого не може вплинути?

– Налаштовувалися як на звичайну гру у чемпіонаті. Розуміли, що всі п’ять матчів, які залишилися у 2021 році, будуть для нас складними. Домовилися з хлопцями, що зробимо усе можливе, щоб у цих матчах досягнути максимального результату. Таке налаштування та самовіддача приносить свої плоди. Рухаємося від гри до гри.

– На 12-й хвилині ви з пенальті відкрили рахунок у матчі. Можливо, цей швидкий забитий м’яч дещо розслабив команду?

– Дійсно, можливо забитий м’яч у психологічному плані дещо заспокоїв команду. У нас багато що виходило, створювали низку моментів. Суперник забив з своєї першої атаки, проте це нам додало ще більше спортивної злості.

– На 23-й хвилині Могіль зрівняв рахунок у матчі. Що сталося у тому епізоді? Не вистачило концентрації?

– Удар зі штрафного був досить складний для нашого голкіпера. Антон удар парирував, але на жаль, м’яч відскочив на голову Могіля, який і зрівняв рахунок. З цим фактурним нападником  складно боротися, адже він чудово грає на другому поверсі.

– На 41-й хвилині після вашого навісу з флангу Ічанський забив у роздягальню і вивів команду вперед. Погоджуєтеся, що цей забитий м’яч став ключовим у цьому матчі?

– Завжди приємно забивати у роздягальню, адже такі м’ячі додають додаткових сил. У тому епізоді Сергій забіг до штрафної і майстерно пробив. Коли вдруге повели у рахунку, то зрозуміли, що перемогу вже не віддамо.

– На 47-й хвилині ви потужним ударом зі штрафного забили свій другий м’яч у грі. Відчували, що голкіпер дещо невпевнений у своїх силах і можна цим скористатися?

– Розумів, що з такої позиції можна спробувати пробити. Мені дещо пощастило, проте фортуна посміхається сміливим.

– Загалом, для вас це третій дубль у сезоні. Перебуваєте у своїй найкращій формі за всю кар’єру чи ще є куди додавати?

– Попри певний досвід мені ще багато над чим варто працювати. Не зупиняюся на досягнутому, адже відчуваю, що можу ще більше користі принести команді.

– Ви зараз з Палагнюком розділяєте лідерство у реєстрі бомбардирів групи А. Наскільки мотивує вас перемога у гонці бомбардирів?

– Звісно, завжди приємно забивати і приносити користь команді. Хочу своїми забитими м’ячами допомагати Діназу перемагати, а особисті досягнення – це приємний бонус.

– У наступному турі гратимете з Дніпром. Які очікування від матчу з черкаською командою, яку не змогли обіграти у першому колі?

– Це буде черговий складний матч, з організованою молодою командою. Дійсно, ми зіграли з Дніпром внічию і це свідчить про силу суперника. Зробимо усе, щоб привезти з Черкас три очки.

Герой 16-го туру Другої ліги. Ілюстрація pfl.ua

БЛІЦ

  • Народився у Бердянську
  • Вихованець футбольної школи Княжа (Щасливе)
  • Перший тренер — Руслан Миколайович Доценко
  • Улюблена команда — Реал
  • Улюблений гравець — Кріштіану Роналду
  • Мета у футболі? Досягнути якомога більшого з Діназом

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору