Новини змагань

Горішні Плавні чекають перемог! Перша ліга. Топ цікавинок 16 туру

13:30, 2 листопада 2021
Усе найцікавіше у 16 турі Першої ліги

Фото: facebook.com/FCVolynLutsk


Агробізнес: перша виїзна

У це, звичайно, важко повірити, але факт залишається фактом: у першому колі команда з Волочиська не здобула жодної перемоги в гостях. Двічі виграла в рідному місті. Кілька разів Агробізнес був близький до того, щоб здобути три очки й на полях суперників. Не вдавалося. До 16 туру - поки не вирушив до Луцька...

Невдалий дебют Локтіонова

Як відомо, Кремінь змінив головного тренера. Ігор Столовицький, що працював з кременчужанами з червня цього року, поступився місцем своєму помічнику Роману Локтіонову. Проте зупинити падіння команди не вдалося і йому. 35-річний фахівець програв дебютний матч у Дніпрі, поступившись ВПК-Агро (0:2), а "Кремінь" опустився на 15 сходинку.

Фото: офіційна сторінка ВПК-Агро у ФБ


Гірник-Спорт перемагає лише в гостях

Спорткомплекс Юність у Горішніх Плавнях, вочевидь, зачарований. Інакше, чим пояснити той факт, що команда Ігоря Жабченка за 16 турів не здобула вдома жодної перемоги, а виграє виключно в гостях? Успіх у Краматоську - вже шостий гостьовий для Гірника-Спорт у нинішньому чемпіонаті. Та коли бути першому домашньому?

Фото: facebook.com/sckramatorsk


"Джокер" Оболоні

Не вперше Валерій Іващенко вгадує з замінами. Не вперше його "джокери" приносять Оболоні бажані перемоги. Так, до слова, було в кубковому матчі з Поліссям, коли Олексій Щебетун вийшов з лави запасних і забив єдиний м'яч. Так сталося і в календарному поєдинку з Поділлям. Цього разу в ролі "джокера" виступив Єгор Прокопенко - його гол мав ціну дев'ятої в сезоні перемоги.

Фото: facebook.com/obolonfc


Прем'єрний дуплет Підлепенця

Вихованець запорізького футболу, що пройшов гарну іспанську школу, захищаючи кольори Депортіво Фабріль, вкотре доводить - він давно став своїм у Металісті. Лік голам у формі харківського клубу Євген Підлепенець відкрив ще в Другій лізі, а дублем відзначився вперше. Ці два голи у ворота Альянсу цінні тим, що вони - переможні. 45 хвилин перебування на полі, а на дубль пішло лише 600 секунд.

Фото: facebook.com/MetalistFC


 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору