Новини змагань

Вітаємо ФК Металіст (Харків) із виходом у 1/4 фіналу Кубка України

20:30, 28 жовтня 2021

Професіональна футбольна ліга України дякує нашим клубам за гідний виступ у 1/8 фіналу

Велика футбольна подія в Україні - проходять матчі 1/8 фіналу VBET Кубка України 2021/22. Професіональна футбольна ліга України гордиться виступом своїх представників у цих змаганнях. Нагадаємо, відразу три представники Першої та Другої ліг пройшли до стадії 1/8 фіналу та заслужили право зіграти з провідними клубами України.

Висловлюємо нашу вдячність ФК Альянс (Липова Долина) за гідний виступ - навіть попри травми, неповний склад на останні хвилини матчу з ПФК Львів, ця команда порадувала вболівальників напруженим протистоянням з представниками Прем'єр-Ліги та поступилася лише в серії післяматчевих пенальті. Вкотре Альянс довів реноме кубкової команди, своєю грою привізши в Сумську область представників елітного дивізіону.

Щиро вітаємо з успіхом ФК Металіст (Харків) - феномен вітчизняного футболу, найбільш відвідуваний клуб із величезною вболівальницькою армією. Перемога 1:0 над ковалівським Колосом - чергове свідчення стрімкого прогресу клубу великого футбольного міста. Професіональна футбольна ліга дякує всьому колективу ФК Металіст (Харків) за такий прекрасний виступ і продовження боротьби за трофей.

Окремо бажаємо якнайшвидшого видужання представникам команд ЛНЗ (Черкаси), яка в перенесеному матчі 1/8 фіналу зіграє пізніше з Дніпром-1.

Дякуємо за такі прекрасні враження та незабутні емоції від матчів VBET Кубка України!

 

З повагою,
президент Професіональної футбольної ліги
Олександр Каденко




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору