Новини змагань

Прикарпаття вражає, Оболонь вже третя. Перша ліга. Топ цікавинок 15 туру

14:30, 26 жовтня 2021

Все найцікавіше про 15 тур у Першій лізі

Фото: facebook.com/prykarpattia


Останній матч Столовицького

Усе йшло до того, що у Кременя буде новий головний тренер. Немає гри - відповідно, немає і результату. Матч у Луцьку - сьомий поспіль, у якому команда з Кременчука не змогла перемогти. Одразу після фінального свистка Ігореві Столовицькому сказали збирати речі. З 16-го туру Кременем керуватиме Роман Локтіонов, колишній його гравець і помічник уже колишнього головного тренера.

Повернення Полісся

Чотири тури (з 11-го по 14-й) пропустила житомирська команда. Через низку травм і спалах коронавірусної інфекції. Майже місяць без футболу. Повернення відбулося під завісу першого кола - Полісся постало перед своїми глядачами у матчі з Кривбасом. Але яскравим повернення не вийшло - команда Юрія Калитвинцева поступилася з рахунком 1:2.

Фото: facebook.com/fcpolissya


Сходження Гірника-Спорту

Невдалий старт, жодної перемоги в рідних Горішніх Плавнях і навіть жахливе турнірне становище не злякали Ігоря Жабченка та його підопічних. Труднощі лише загартовують. "Гірник-Спорт" зумів здійснити справжній стрибок, здобувши п'ять гостьових перемог. Восьме місце - тому підтвердження.

Дивовижне Прикарпаття

Олег Рипан і його гравці не перестають дивувати. Багато хто вважав франківців невдахами турніру, але вони довели, що мають справжній характер і можуть боротися за високі місця. Прикарпаття, зокрема, відібрало очки у Кривбасу, обіграло Ниву та Альянс. Такими гарними результатами здивовані навіть убольвальники зі стажем.

Фото: facebook.com/prykarpattia


Бронза Оболоні

Дві домашні поразки (від Гірника-Спорт і Краматорська) засмутили не лише фанатів, а й керівників столичного клубу. За втраченими очками Оболонь була другою, але останні невдачі поставили під сумнів навіть її перебування у квартеті найсильніших. Падіння вдалося уникнути. Мабуть, на команду добре подіяла розмова з президентом Олександром Слободяном - тож перемога над Агробізнесом (3:1) вийшла яскравою і, зокрема, бронзовою.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору