Новини змагань

Кожанов: у Львові люблять Карпати

16:00, 22 жовтня 2021

Герой 14-го туру у Другій лізі Денис Кожанов поділився враженнями від перемоги над Чайкою (4:0) та наголосив на важливості підтримки вболівальників

Фото: facebook.com/karpaty.lviv


- Кожному футболісту приємно, коли його гру відзначають, - сказав Кожанов пресслужбі ПФЛ. - Проте, на першому місці завжди стоять результати команди. Нашій команді потрібен був час для того, щоб зігратися. Зараз відчуваємо, що рухаємося у правильному напрямку. Проте, роботи ще багато і необхідно лише прогресувати.

- Ви стартували не найкращим чином, але зараз радуєте фанів. Як вважаєте, львівські вболівальники сприйняли ці Карпати?

- Вболівальники очікують великого футболу у Львові. Хочу відзначити, що наші матчі відвідують, б’ють рекорди. Це свідчить про те, що у Львові люблять Карпати. Хочеться, щоб з кожною грою вболівальників було все більше. Переважна більшість людей вірить, що Карпати прогресуватимуть.

- З якими очікуваннями підходили до матчу із Чайкою? Налаштовувалися максимально, адже у Другій лізі прохідних матчів немає?

- Чудово розуміли, що матч буде непростий. Добре, що вдалося швидко відкрити рахунок, адже після того гралося легше. Чайка – бойова команда, яка спроможна нав’язати боротьбу кожному і відібрати залікові пункти у  лідерів.

- Уже на шостій хвилині після передачі Галенкова ви відкрили рахунок у матчі. Швидкий забитий м’яч став ключовим у матчі?

- Завжди намагаємося якомога швидше відкрити рахунок, адже потім супернику необхідно розкриватися і нам грається простіше. Моє завдання – приносити користь команді у будь-який момент матчу. Ми забили швидкий м’яч, але розуміли, що не варто розслаблятися. Продовжували грати у свій футбол.

Фото: facebook.com/karpaty.lviv


- На 27-й хвилині після вашого асисту забив Приймак. Награна комбінація?

- Приділяємо увагу стандартним положенням, адже це важливий компонент у сучасному футболі. Чудово, що вдалося втілити у забитий м’яч свої напрацювання.

- На 44-й хвилині ви реалізували пенальті і зробили рахунок вже розгромним. П’ять м’ячів та дев’ять асистів у 12 матчах – це хороший показник чи прагнете більшого?

- Це непоганий результат, але завжди хочеться більшого. Зроблю усе, щоб покращити свою результативність.

- Які завдання отримали від тренерського штабу у перерві? Впоралися із ним?

- Андрій Тлумак наголосив на наших помилках. Нам важливо було не зупинятися на досягнутому, а продовжувати грати у свій футбол.

- У компенсований час нарешті зміг відзначити Євген Буднік. Привітали Євгена із цим досягненням?

- Щасливий, що Євген зміг забити. Для нього і для команди це дуже важлива подія. Нападник має забивати, тому сподіваюся, що цей м’яч допоможе йому в подальшому і Євген продовжить приносити перемоги Карпатам.

- Відчуваєте, що зараз переживаєте свою другу молодість чи ще спроможні прогресувати?

- Я мотивований прогресувати і рухатися вперед. Кожна перемога мені приносить задоволення, це все ще у мене єJ. Хочеться грати, отримувати позитивні емоції і радувати вболівальників.

- У наступному турі зіграєте проти Мункача. Які очікування від матчу з амбітним новачком Другої ліги?

- Очікуємо на складну гру. У Мункача грає амбітна молодь, яку не можна недооцінювати, для неї немає авторитетів. Виходитимемо на матч з максимальною відповідальністю. Хочеться, щоб якомога більше вболівальників відвідали нашу гру.

Бліц

• Я народився у місті Гірник Донецької області

• Мій перший тренер ­ Микола Михайлович Черненко

• Я вихованець ДЮСШ "Маріуполь"

• Улюблена команда в Європейських чемпіонатах – "Барселона"

• Подобається футбол, який демонструє Мессі

• Футбольна мрія? Прагну виграти трофей.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору