Новини змагань

Не стало заслуженого тренера України Сергія Морозова

15:00, 22 жовтня 2021
Відомий спеціаліст плідно працював у низці вітчизняних і зарубіжних клубів
Сумна звістка надійшла зі столиці - на 71-му році життя помер Сергій Юрійович Морозов, відомий український футболіст і тренер, телевізійний експерт Телеканалів "Футбол".
З цієї нагоди адміністрація ПФЛ звертається до клубів-учасників змагань Першої та Другої ліг сезону 2021/22 з офіційною рекомендацією розпочинати матчі 15-го туру з хвилини мовчання в пам'ять про С.Ю.Морозова.
 
Сергій Юрійович, вихованець київського Динамо, чемпіон СРСР 1972 року в складі Зорі, за три десятиліття плідної тренерської роботи працював у командах батьківщини, а також НДР, Китаю, Туркменістану. Вінницьку Ниву виводив у фінал Кубка України 1996 року. Переможець Групи "В" Другої ліги на чолі черкаського Дніпра 2006 року. Віце-чемпіон Групи "А" Другої ліги на чолі бориспільського "Борисфена" 1999 року. Був одним із першопрохідців серед тренерів-легіонерів України часів Незалежності.
 
Професіональна футбольна ліга, весь її колектив і особисто президент Олександр Каденко висловлюють свої щирі співчуття рідним і близьким С.Ю.Морозова.



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору