Новини змагань

Бондаренко: особливо прикро за обидві поразки Діназа

13:30, 25 жовтня 2021
Головний тренер ФК "Діназ" Володимир Бондаренко проаналізував перше коло для його команди
Володимир Бондаренко. Фото: преслужба ПФЛ

Діназ пропустив 15 тур. Натомість, команда повноцінно завершила перше коло гостьовою перемогою над Мункачем (3:1). Головний тренер Діназа Володимир Бондаренко у інтерв'ю клубній пресслужбі поілився враженнями від першого кола і про кадровий потенціал команди.
 
- Календар для Діназа склався таким чином, що після першого кола є чіткий момент, коли можна перевести подих. Команда пропускає 15 тур і наприкінці жовтня стартує в другому колі чемпіонату.
- І у нас з’явилася можливість дати хлопцям кілька днів відпочинку після непростого виїзду до Мукачево. Аж чотири дні, що в щільному графіку професіоналів дуже багато. Але всі чудово розуміють, що попереду восени ще п’ять важливих матчів. Від них залежить, в якому настрої ми підемо на довгі зимові канікули.
- Для себе підвели якусь риску під першим колом?
- Робочий момент. Ще в роздягальні після гри з Мункачем зробив певні ремарки для команди. Десь могли краще зіграти, десь недотягнули до перемоги, але були й хороші матчі та довга переможна серія. Взагалі-то це специфіка журналістів робити різні підсумки, для нас тренерів важливо дивитися вперед, прогресувати щодня. Крок за кроком.
- Якби вам перед стартом сезону сказали, що команда здобуде 10 перемог, ви були б задоволений?
- Навіть не знаю. Не задумувався про це. Ось якби у нас було десять перемог та чотири нічиї, а не три поразки, тоді було б більше задоволення. Все ж прикро за ті обидві поразки. Могли зачепитися там за очки, особливо у домашній грі з Епіцентром (поразка 0:1).
- Можна сказати, що зараз команда знову набрала хід і тут таке перезавантаження...
- Воно ж заплановане календарем. Всі знали й чекали цієї перерви, щоб перевести подих. Думаю, далі буде легше, бо серйозні щоденні навантаження на тренуваннях та й постійні ігри трохи виснажили емоційно. Результат п’яти подальших матчів і буде визначати, наскільки ми якісно використаємо цю мікропаузу. Права на розслаблення ні в кого немає.
- І є можливість залікувати ті мікропошкодження, що мабуть є у футболістів?
- Не без цього. Слава Богу, серйозних пошкоджень немає ні в кого, але дрібні травми є. За ці два тижні у хлопців є можливість виправити все.
 
 
Пресслужба ПФЛ за матеріалами dinaz.com.ua



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору