Новини змагань

Перша ліга. Топ цікавинок 14 туру

10:00, 20 жовтня 2021

Все найцікавіше про 14 тур у Першій лізі

Фото: fcab.com.ua


Волочиська сенсація

- Зазвичай, сенсації трапляються там, де цього найменше очікують. Або взагалі на це розраховують. 35 матчів - з моменту свого відродження - не програвав Металіст, та колись і він повинен був викинути білий прапор. У Волочиську - мабуть, найбільша сенсація всього першого кола. Агробізнес, який не вигравав 10 ігор поспіль, перервав цю серію, завдавши болючої поразки лідеру чемпіонату (2:1). В Першій лізі не залишилося команд, що не програвали. Металіст був останнім.

Перша звитяга Купцова

- Новий головний тренер Ниви, як відомо, розпочав з нічиєї, у 13-му турі уклав мирну угоду з Волинню (1:1). Усі чекали від Андрія Купцова й першої звитяги. Доволі символічно, що це сталося на очах тернопільских уболівальників. Сергій Кисленко двічі розписався у воротах ВПК-Агро, суперник - жодного разу. Купцов тріумфує.

Фото: facebook.com/fcnyva1978


Турнірний стрибок Прикарпаття

- Пригадується, Олега Рипана ледве не звільнили з посади головного тренера Прикарпаття. Керівники були вкрай незадоволені початком сезону. Після п'яти турів команда мала лише чотири очки, перспективи туманні. На щастя, здоровий глузд узяв угору - фахівця залишили, а він на це відповів ударними темпами. З 19 очками Прикарпаття зараз - на п'ятому місці. Івано-Франківськ аплодує.

Фото: facebook.com/prykarpattia


Ужгород дивує

- Справи у дебютанта - не найкращі. Ужгород замикає турнірну таблицю. Команда останньою здобула першу в сезоні перемогу. Очки набирає вкрай важко. Але в 14 турі команда Богдана Блавацького здивувала не лише своїх прихильників, а й, мабуть, усю футбольну Україну, здолавши у гостях Альянс, який, до слова, мав безпрограшну серію у сім матчів. Ось бачите, навіть аутсайдери здатні на подвиги.

Фото: facebook.com/UzhFC


Невдачі Кременя продовжуються

- Остання перемога команди Ігоря Столовицького датована восьмим туром у грі з Агробізнесом (3:1). Після чого почалася смуга невдач, яка досі триває. П'ять поразок розбавлені нічиєю з Прикарпаттям (1:1). Загалом Кремінь програв дев'ять матчів, стільки ж і в пасиві Ужгорода - і це найгірший результат сезону.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору