Новини ЗМІ

Нападник Гірника-Спорту Паламар: у матчі з Волинню розіграємо більш як три очки

10:00, 17 жовтня 2021

Герой 13-го туру у Першій лізі Руслан Паламар зазначив, що клуб сьогодні прагнутиме здобути першу домашню перемогу

Фото: facebook.com/girniksport


- Особисті досягнення для мене – приємний бонус, - зізнався гравець пресслужбі ПФЛ. - На першому місці завжди стоять результати команди. Щасливий, що допоміг Гірнику-Спорт здобути важливу перемогу і стати Героєм туру.

- У минулому турі ваша команда з великим рахунком обіграла Оболонь, яка набрала потужної ходи...

- Позитивний результат у матчі із такою командою як Металіст додав нам наснаги та мотивував на нові звершення. Вважаю, що для нас та нічия була наче перемога і надихнула на перемогу над Оболонню.

- У матчі з киянами 39-й хвилині після комбінації з Яворським ви потужним ударом пробили у дальній кут. Забитий м’яч у роздягальну окрилив команду?

- Гол у роздягальну завжди додає впевненості у власних силах. Цей пропущений м’яч не міг не позначитися на психологічному стані Оболоні. Набагато легше виходити на другий тайм, маючи перевагу у рахунку.

- Які емоції пережили після дебютного забитого м’яча у сезоні? Отримали естетичне задоволення від свого пострілу?

- Мене переповнювали позитивні емоції. Нарешті фортуна мені посміхнулося і вперше за 13  турів зміг забити. Сподіваюся, що надалі забиватиму набагато більше. Працюватиму над собою, щоб прогресувати від матчу до матчу.

- Наскільки складно було стримати натиск суперника на початку другого тайму? За рахунок чого вдалося зіграти на нуль?

- Нам було дуже непросто у другій половині зустрічі. Варто віддати належне нашому голкіперу Андрію Кліщуку, який зіграв чудово. Суперника підвела реалізація, а ми не опустили руки і скористалися його помилками.

- На 74-й хвилині після вашої розрізної передачі забив Яворський. Віддали боржок?

- Нарешті спрацювала зв’язка одеситівJ. Вадим віддав мені передачу у моменті з першим голом, а я допоміг йому. Щасливий, що у цьому матчі у нас все вийшло.

- На 86-й хвилині ваша команда довела рахунок до розгромного. Можна сказати, що ця перемога є найбільш знаковою для Гірника-Спорт у нинішньому сезоні.

- Ця перемога для нас є дуже важливою. Нарешті, змогли реалізувати свої моменти і надійно зіграти у захисті. Сподіваюся, що у наступних матчах гратимемо ще краще. Нам ще багато над чим потрібно працювати.

- Гірник-Спорт чотири тури поспіль не програє. Це свідчить про те, що команда поступово знаходить свою гру?

- Хочеться, щоб ця серія продовжувалася і надалі. На мою думку, команда рухається у правильному напрямку. На даний момент вже краще розуміємо один одного і через покращення взаємодії на полі результати пішли вгору. Робота тренерського штабу Ігоря Жабченка приносить свої плоди.

- Які очікування від домашнього матчу з Волинню? На вашу думку, це гра за шість очок?

- Очікуємо на складний матч. Дійсно, на кону стоятиме більш, ніж три очки – перемога дозволить нам піднятися на кілька сходинок у турнірній таблиці. Налаштовуємося на перемогу у заключному домашньому матчі у першому колі. Гірник-Спорт прагне здобути першу домашньому перемогу у цьому сезоні. Хочеться вже це прокляття зняти. 

Бліц

  • Народився в Одесі
  • Вихованець ДЮСШ-11 Одеса, ДЮФК Чорноморець
  • Перший тренер Олександр Миколайович Баранов
  • В європейських чемпіонатах вболіваю за англійський Ліверпуль
  • Стежу за кар'єрою Мессі, Неймара та інших зірок світової величини
  • Моя футбольна мрія – вийти на новий рівень у своєму розвитку
  •  

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору