Новини змагань

Лазаренко: Чернігів довів, що може достойно грати із лідерами

15:40, 15 жовтня 2021

Герой 13-го туру у Другій лізі Богдан Лазаренко поділився враженнями від перемоги над Епіцентром (3:2), а також розкрив секрет успіху команди у домашніх матчах

Фото: facebook.com/fc.chernigiv


- Звісно, перемога у почесній номінації є приємним бонусом для мене, - сказав гравець. - Щасливий, що вийшов на заміну і зміг допомогти команді виграти у надзвичайно складному матчі. Прагну прогресувати і грати у стартовому складі. Все залежить від мене та вибору тренера. Якщо тренер побачить в мене готовність до гри у старті, то так і буде.

У Другій лізі всі більш-менш рівні команди, з хорошими виконавцями у складі. Щодо зірок, то варто відзначити Дениса Кожанова. Це той гравець, на якого необхідно рівнятися.

- З якими очікуваннями підходили до матчу з Епіцентром? Ви не вважалися фаворитом матчу і можливо, вам це пішло на користь у психологічному плані?

- Дійсно, суперник був фаворитом нашого протистояння. Я розпочинав гру з лави запасних і було помітно, як вже на 20 хвилині у Пуканича не було сил. Його замінили вже в першому таймыі. Не знаю з чим це пов’язано. Можливо, складний переїзд вплинув на Епіцентр, а можливо, штучне поле завадило. У функціональному плані суперник суттєво просів і ми цим скористалися. Налаштовувалися на матч з командою, яка не відбивається, а грає у конструктивний футбол.

Проте, у  грі з нами Епіцентр грав простіше, адже вони помітно втомилися. На жаль, ми пропустили два м’ячі, програвши боротьбу. Гравці суперника забили за рахунок антропометрії.

- На 70-й хвилині Ментей прострілив, Литвиненко пропустив, а ви розстріляли ворота Епіцентра. Награна комбінація?

- На тренуваннях награвали флангові атаки, працювали над завершенням. Останнім часом саме цьому приділяли основну увагу. Щасливий, що наші старання були не даремними.

- На 80-й хвилині гості зрівняли рахунок. Це вам додало спортивної злості?

- Засмутилися, коли втратили перевагу у рахунку, адже нашій команді складно даються забиті м’ячі. Три м’ячі за гру для Чернігова – це щось неймовірне. Щасливий, що не опустили руки, а продовжували тиснути на захист суперника. У цій перемозі – заслуга всієї команди. На емоціях кинулися вперед і досягнули свого. Ми повинні були перемагати у той день і нам це вдалося. Фортуна посміхається сміливим.

- На 82-й хвилині після прострілу Сердюка ви зіграли на випередження і забили переможний м’яч. Пригадайте свої емоції після цього забитого м’яча?

- Мене переповнювали емоції. Коли ще сидів на лаві запасних сказав, що сьогодні мушу забити. Була внутрішня впевненість. У підсумку, опинився у потрібному місці у потрібний час і забив переможний м’яч.

 - Напевно, у психологічному плані перемогу у такому стилі неможливо переоцінити для вашої команди?

- Ця перемога додасть команді позитивних емоцій. У всіх зараз хороший настрій. Сподіваюся, що своїми забитими м’ячами зміг допомогти команді у психологічному плані. Зараз на нас очікують матчі не з лідерами, маємо перемагати. Чернігів довів, що може достойно грати із лідерами. Сподіваюся, що прогресуватимемо від матчу до матчу.

- У нинішньому сезоні ви з шести домашніх матчів програли всього одну. Розкрийте секрет успіху?

- У нас команда зібрана із місцевих футболістів. На матчі приходять рідні, друзі і несамовито підтримують. Така підтримка мотивує нас та допомагає досягати результату. Не маємо права підвести рідних, тому виходимо на кожну гру як на останній бій. Це найбільша мотивація для нас.

- У наступному турі гратимете проти Любомиру, який у нинішньому сезоні очок ще не здобував. Недооцінки суперника бути не може?

- Для нас такі матчі ще більш складні, адже з лідерами грається простіше. Суперник закриється і буде складно пройти їхній захист. Налаштовуємося виключно на перемогу і сподіваюся, що у нас все вийде.                                          

  БЛІЦ

  • Народився у смт. Дружба, Чернігівська область
  • Вихованець футбольної школи Юність
  • Перший тренер – Дробот Володимир Володимирович
  • Улюблений клуб – Ювентус
  • Улюблена команда – Кріштіану Роналду
  • Мрія у футболі? Прагну грати в Прем’єр-Лізі

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору