Новини змагань

Перша ліга. Топ цікавинок 13 туру

08:00, 14 жовтня 2021
Усе найцікавіше у 13 турі Першої ліги
Фото: facebook.com/fcnyva1978

Забивний Пейшото

Вгадали селекціонери Металіста з бразильцем. На всі 100 %. Форвард з першого матчу почав виправдовувати аванси, забивав у кожному матчі, окрім, хіба що, зустрічі з Поліссям. Дубль у ворота Кременя - третій для Пейшото у сезоні. Він - безумовний лідер серед бомбардирів з 11 голами.

Фото: metalist.ua


Дебют Купцова

Нива, нарешті, визначилася з наступником Ігоря Климовського. Очолив команду Андрій Купцов, який донедавна працював у Кривбасі. Дебют 50-річного фахівця припав на гостьову гру з Волинню. Втім, розпочати роботу з перемоги, як це, приміром, зробив у 12-му турі Олександр Бабич у Кривбасі, Купцову не вдалося - лише нічия (1:1).


Феєрія від Гірника-Спорт

Команда Ігоря Жабченка в усіх без винятку матчах грала непогано, але не було бажаного результату. Місце серед аутсайдерів, ясна річ, нікого не влаштовувало. Потрібна була перемога, якба б дала новий повштовх у подальшому розвитку. І Гірник-Спорт вистрілив - там, де, мабуть, цього ніхто не очікував - у столиці. Перемога над Оболонню вийшла яскравою, три голи без відповіді. Перша велика для гірників з початку чемпіонату.

Фото: facebook.com/obolonfc


Неприємності Агробізнеса

Учорашній лідер потрапив у смугу невдач. Начебто є гра, а де результат - ніхто не знає. Так уже триває десять турів, упродовж яких Агробізнес не здобув жодної перемоги. Востаннє підопічні Олександра Чижевського вигравали ще 7 серпня - з рахунком 2:0 у Краматорська. Неприємності колись мають закінчитися, і у Волочиську вірять, що це станеться якнайшвидше.

Фото: facebook.com/prykarpattia


Черговий розгром Кременя

Четверта поразка у п'яти останніх матчах - такий доробок має команда з Кременчука. Не дивно, що вона вже серед аутсайдерів. Розгромна поразка від Металіста (0:4) - то вже четверта з різницею в три та більше м'ячів. Навіть Ужгород, що замикає турнірну таблицю, лише двічі був розгромлений.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору