Новини ЗМІ

Платунов: Балкани завжди грають лише на перемогу

16:00, 11 жовтня 2021

Герой 12-го туру у Другій лізі Сергій Платунов поділився враженнями від перемоги над Кристалом (2:1). Відзначимо, що Платунов у цій грі відзначився дублем.

Фото: facebook.com/fcbalkans


- Мене переповнюють позитивні емоції, - зазнався гравець перд матчем 13 туру з Енергією, у якому його команда мінімально перемогла. - Щиро вдячний спеціалістам, які відзначили мою гру. Такі нагороди додають мені мотивації. Зроблю усе, щоб у майбутньому грати ще краще.

- З якими очікуваннями підходили до матчу з Кристалом? Розуміли, що попри місце суперника у таблиці гра буде непростою?

- У нашій групі прохідних суперників немає. На кожного опонента налаштовуємося максимально. Лише з максимальною самовіддачею можна досягнути результату. Суперників поважаємо, але не боїмося.

- У чому причина невиразної гри команди у першому таймі? Можливо, відповідальність за результат занадто на вас тиснула?

- На жаль, у першій половині зустрічі не вдавалася агресивна гра попереду. У завершальній стадії атаки виглядали не переконливо. Чудово, що у другій половині зустрічі змогли виправити свої помилки.

- На 53-й хвилині після передачі Попова ви розстріляли ворота Кристалу. Погоджуєтеся  з тим, що це ключовий епізод у матчі?

- Забитий м’яч додав нам впевненості у власних силах. Розуміли, що необхідно продовжувати гнути свою лінію і тиснути на захист суперника. Наші активні дії попереду принесли результат.

Фото: facebook.com/fcbalkans


- Наприкінці зустрічі ви збільшили перевагу своєї команди. Поділіться своїми емоціями від дебютних забитих м’ячів у нинішньому чемпіонаті?

- Щасливий, що нарешті вдалося відзначити. До того ж, забив відразу два м’ячі. Мене переслідували травми, але зараз вже все добре. Готовий підкорювати нові вершини. Ці забиті м’ячі для мене – наче ковток свіжого повітря.

- Наскільки задоволені нинішніми результатами команди? Відчуваєте, що Балкани прогресують?

- Балкани завжди грають лише на перемогу. Результатами задоволені, але ще є до чого прагнути. Потрібно вдосконалювати свою гру, щоб підніматися вгору у таблиці. Наша команда готова досягати нових вершин. Важливо, що у нинішньому сезоні вдається прогресувати від матчу до матчу.

                                                            БЛІЦ

  • Народився у місті Лисьва, Пермської області
  • Вихованець – ДЮСШ-6
  • Перший тренер – Мельник Валерій Васильович
  • Улюблений клуб – Ювентус
  • Улюблені гравці – Кріштіану Роналду та Пауло Дібала

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору