Новини ЗМІ

Гбамбл: Олімпік має зіграти у свій футбол, щоб обіграти Альянс

10:00, 11 жовтня 2021

Герой 12-го туру у Першій лізі Нене Жуніор Гбамбл поділився враженнями від перемоги над Краматорськом (3:1) і розповів про амбіції Олімпіка.

Фото: facebook.com/fcolympicdonetsk


- Щасливий, що моя маленька мрія здійснилася, - сказав пресслужбі ПФЛ івуарійський легіонер. - З моменту мого приїзду в Україну завжди прагнув проявити свої найкращі якості. З моїм агентом Дмитром Селюком багато розмовляли про Яя Туре, який є справжньою легендою моєї країни. Бачив Туре, коли ще він входив у тренерський штаб Олімпіка. Прагну перейняти все краще від Туре, хочу також заявити про себе на весь світ. Сподіваюся, що з допомогою Бога у мене все вийде.

Хочу також подякувати партнерам по команді, адже на цю перемогу працювали всі разом. Зроблю усе від себе залежне, щоб прогресувати з кожною грою.

- Перемога на останніх секундах над Поділлям додала команді емоційного піднесення?

- Звісно, такі перемоги завжди покращують командний дух, додають позитивних емоцій. Ця звитяга додала нам сил перед грою з Краматорськом. Гра з Краматорськом для нас була наче дербі. Тренерський штаб налаштовував на тому, що буде непросто.

- Що не виходило у вашої команди у першому таймі та які зміни були зроблені у перерві?

- Розуміли, що кожна помилка може негативно позначитися на підсумковому результаті, тому грали обережно. У другій половині зустрічі почали активніше діяти попереду і це принесло свої плоди. У перерві тренерський штаб мотивував команду, наголосив на помилках. Щасливий, що вдалося здобути бажану перемогу.

- У матчі із Краматорськом ви віддали два асисти. Відчуваєте, що вже адаптувалися у моделі гри команди?

- Дійсно, зараз мені вже набагато легше. Відчуваю, що прогресую з кожним тренуванням. Щасливий, що можу приносити користь команді, адже у першу чергу граю для них.

- Це ваш найкращий матчі за Олімпік на даний момент? Чи можливо були ще матчі, де грали на такому ж рівні?

- Дійсно, поки матч з Краматорськом виділяється на фоні інших протистоянь, адже віддав вирішальні асисти. Проте, також варто відзначити матч із Металістом, де також віддав результативну передачу.

- За рахунок чого все ж вдалося обіграти Краматорськ? У яких компонентах були сильнішими за суперника?

- Грали у свій футбол, намагалися не давати часу супернику на роздуми і чекали свого шансу. Важливо, що у другому таймі вдалося додати в активності і досягнули важливою перемоги.

- У роздягальні привітали Романа Яловенка із дублем?

Звісно, привітали один одного і всю команду. Цей матч нам явно вдався. Хочеться, щоб таких матчів було якомога більше.

- Відчуваєте, що Олімпік прогресує від матчу до матчу? Нинішня форма – це ще не межа можливостей команди?

- Нам ще багато над чим потрібно працювати. У Олімпіка серйозні амбіції, тому ми в жодному разі не зупиняємося на досягнутому.

- Які очікування від сьогоднішнього матчу із Альянсом, який здивував усіх на початку сезону?

- Гра буде для нас дуже складною. Для досягнення результату необхідно буде зіграти у свій найкращий футбол, але ми до цього готові. Налаштовуємося на перемогу.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору