Новини змагань

Перша ліга. Цікавинки 12-го туру

12:30, 8 жовтня 2021

Бабич дебютує в Кривбасі з перемоги, а Гірник-Спорт зупиняє лідера - все найцікавіше у 12 турі Першої ліги

Фото: facebook.com/fcolympicdonetsk


Прем'єра Бабича

У Кривбаса - новий тренер. Олександр Бабич змінив Геннадія Приходька і дебютував у домашній грі з Волинню. Вийшло результативно і переможно (2:1), а його нова команда перевала триматчеву безвиграшну серію і повернулася на друге місце в таблиці. Прем'єра вдалася. Бабича можна поздоровити.

Фото: facebook.com/fckryvbas


Олімпік у Чернігові

Домашньою ареною олімпійців, як відомо, є київський стадіон, який носить ім'я Віктора Банникова. Але матч з Краматорськом команді Сергія Литовченка довелося перенести аж у Чернігов. Справа в тому, що у столиці велике навантаження через збірні різних вікових категорій і фізично провести календарну гру немає можливостей. Втім, ці так звані незручності не вплинули на бойовий настрій Олімпіка - дончани перемогли з рахунком 3:1.


Смуга невдач Агробізнеса

Команда з Волочиська в минулому сезоні була серед лідерів, претендувала на вихід у Прем'єр-Лігу. А ось цього неподіванно - мабуть, у тому числі для керівників клубу - опинилася серед аутсайдерів. Агробізнес не зміг перемогти Ужгород, що йде останнім у таблиці. Так триває вже дев'ять турів поспіль. Безумовно, крапка в невдачах колись буде поставлена. Питання лише в тому, коли?

Фото: fcab.com.ua


Чергова осічка лідера

Металіст попереду. Лідирує з відривом. Жодної поразки, а єдина нічия була зафіксована в домашньому матчі з Поліссям (1:1). У гостях команда Олександра Кучера вигравала шість разів. Здобути сьому поспіль перемогу завадив Гірник-Спорт, який чинив справжній опір і вирвав цілком заслужену нічию (1:1). А міг навіть і виграти, якби єдиний форвард команди Жабченка Кожевніков забив з убойної позиції у середині другого тайму за рахунку 1:0 на користь Гірника-Спорт.

Фото: facebook.com/girniksport


Перервана серія Альянса

Гарні результати Альянса, продемонстровані в останніх турах, не могли не позначитися на турнірних результатах. Учорашній середняк наразі - один з лідерів. П'ять турів поспіль перемагав Альянс, а ось продовжити цю чудову серію команді Юрія Ярошенка не пощастило - завадило Поділля: хмельничани самі не забили, й супернику не дозволили це зробити.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору