Новини ЗМІ

Агапов: Альянс сильний командою грою

16:00, 5 жовтня 2021

Герой 11 туру у Першій лізі Микола Агапов поділився враженнями від перемоги над Агробізнесом (3:2), а також розкрив секрет успіху Альянсу. Відзначимо, що команда із Липової Долини зараз посідає друге місце

Фото: facebook.com/fcallianceld


Звісно, індивідуальні нагороди важливі, проте головне, що команда досягнула результату, - сказав футболіст. - Результати Альянсане можуть не радувати. Наша команда зараз на ходу. На початку сезону пережили непростий період, проте зараз у нас все добре. Чудово, що всі гравці в команді залишилися, ніхто не пішов у складні часи.

- Фінансових проблем у клубі зараз немає?

- Всі кошти отримуємо вчасно. З цим жодних проблем у нашій команді немає. У нас зараз фінансова стабільність.

- З яким налаштуванням підходили до гри з Агробізнесом? Розуміли, що гра буде складною, попри місце суперника у таблиці?

- Готувалися до складного матчу. Тренерський штаб наголошував на тому, що буде непросто. Гра довела, що Агробізнес – не подарунок, проте, поки що вони не можуть досягнути бажаного результату. Матч вийшов драматичний, з великою кількістю м’ячів. Думаю, що глядачі отримали задоволення від перегляду футболу.

- На 17-й хвилині Шарай відкрив рахунок у матчі. Наскільки простіше гралося після того, як вийшли уперед?

- Завжди важливо вийти вперед, щоб відчути впевненість у власних силах. Вважаю, що у першій половині зустрічі зіграли на високому рівні. У другому таймі суперник додав в активності і нам було складно витримати їхній натиск.

- На 65-й хвилині після асисту Загинайлова ви обіграли захисників і відправили м’яча у сітку. Отримали естетичне задоволення від цього забитого м’яча?

- Індивідуальні дії завжди прикрашають футбол. Вирішив взяти ініціативу на себе і не пригадав. Щасливий, що забив важливий для команди м’яч. Захисники не очікували від мене таких дій.

- На 73-й хвилині Агробізнес скоротив відставання у рахунку. Суперник отримав психологічну перевагу?

- Потрібно віддати належне Агробізнесу. Після двох пропущених м’ячів вони не здалися, а навпаки, ще збільшили тиск. Нам було дуже складно наприкінці матчу. Суперник грав до останнього. Головне, що нам вдалося перемогти у непростому протистоянні.

- На 84-й хвилині ви пробили з гострого кута і м’яч за неймовірною траєкторією залетів у ворота. Як наважилися на удар з такої позиції?

- Багато розмовляють про цей забитий м’яч. Головне, що зміг забити, а все інше не важливо. Фортуна посміхається сміливим.

- Погоджуєтеся з тим, що такі матчі прикрашають український футбол?

- Уболівальникам подобаються такі матчі. У футболі цінять забиті м’ячі та інтригу. У цій грі було і те, і інше.

- Альянс вийшов зараз на друге місце. Голова не запаморочилася від такого локального успіху?

- Тренерський штаб нам не дозволить зазнатися. Нас завжди тримають у тонусі. Вся боротьба ще попереду. Нам треба пройти дуже складний шлях.

- Ваша команда вже виграла сім поспіль поєдинків. Які зміни відбулися, що призвели до таких результатів?

- Тренерський штаб точково підбирає новачків. Альянс сильний саме командою грою. Відзначу хороший мікроклімат всередині колективі і звісно, якісну роботу тренерського штабу.

- У четвер ви гратимете проти Поділля. Які очікування від цього матчу?

- Очікуємо на складну гру, адже у Першій лізі немає прохідних суперників. Налаштовуємося лише на перемогу, хоча й гратимемо на виїзді.

Бліц

  • Народився у Харкові
  • Вихованець футбольної школи Металіста, але більше часу займався в харківському Арсеналі.
  • Перший тренер — Князєв Геннадій Іванович
  • Улюблений гравець — Кріштіану Роналду
  • Улюблена команда — Манчестер Юнайтед
  • Мрія у футболі? Прагну зіграти у Прем'єр-Лізі

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору