Новини змагань

Ексклюзив! Назар Сидоренко: молоді Нікополя поки не вистачає стабільності

14:00, 5 жовтня 2021

Півзахисник ФК Нікополь Назар Сидоренко відповів на питання пресслужби ПФЛ

Фото: facebook.com/fcnikopolofficial


Гол 20-річного захисника Назара Сидоренка приніс перемогу Нікополю над Херсоном з рахунком 2:1 і став дебютним для молодого гравця у його виступах в чемпіонатах Другої ліги. В інтерв’ю пресслужбі ПФЛ молодий захисник поділився враженнями від свого дебютного забитого м’яча.

- Назаре, твоє підключення до атаки у грі проти Кристалу стало результативним. Зазвичай ти приєднуєшся до атакуючих дій, чи навпаки, залишаєшся страхувати партнерів у захисті?

- Тренер акцентує увагу на тому, що крайні захисники мають підключатися до атаки. Тому ми завжди налаштовані на активну гру попереду. Важливо також не забувати про захист. Якщо правий захисник підключився до атаки, то лівий має допомагати в обороні. Таким чином створюється кількісна перевага попереду.

- Цікавий факт, лише у цьому матчі з твоєю участю Нікополь зміг перемогти суперників у чемпіонаті. Як ти вважаєш, це збіг, чи щось інше?

- Навіть, якщо це і збіг обставин, то добре, що все так закінчилося. Головне, що здобули омріяну перемогу. Ця звитяга обов’язково додасть нам впевненості у власних силах.

- Попри те, що команда багато забиває, у середньому Нікополь пропускає по два голи за гру. З чим саме, на твою думку, пов’язаний цей статистичний факт, адже лише одного разу у чемпіонаті вам вдалося зіграти на нуль у захисті?

- Вважаю, що нам потрібен час для того, щоб адаптуватися до професіонального футболу. У нашої молодої команди не вистачає концентрації протягом 90 хвилин. Можемо добре зіграти тайм, а інший провалити. У молоді Нікополя поки немає стабільності. Впевнений, що з часом обов’язково покращимо свої результати.

- Лише дві команди у групі Б не програвали ще перед своїми вболівальниками: це лідер змагань запорізький Металург і Нікополь, який наразі посідає восьме місце. Чи можна назвати вашу команду «домашньою»?

- Вважаю, що і на виїзді граємо досить непогано. Проте, за рідних уболівальників завжди додатково мотивовані, адже прагнемо порадувати їх своєю грою та досягнути позитивного результату.

- Чим пояснюється вибір твого ігрового номера? Адже під 22-м номером грає не так багато захисників.

- Мені просто подобається число 22, тому і обрав собі такий ігровий номер. Нічого особливого у цьому немає.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору