Новини змагань

Дві команди без тренерів. Перша ліга. Цікавинки 11 туру

11:00, 4 жовтня 2021

Цікавинки чергового туру: важливий Ямполь, син за батька

Фото: metalist.ua


Перша ужгородська

Довго чекали в Ужгороді на перемогу. Від початку сезону. Десять турів, у яких городяни спромоглися лише двічі зіграти внічию. Чорну смугу перервав матч із Кременем завдяки влучним пострілам Миколи Гайдучика та Віктора Ряшка. Втім, Ужгород, як і раніше, останній в таблиці.

Фото: facebook.com/UzhFC


Альянс уже другий

Команда з Липової Долини після невдачі на старті ледве не припинила існування. Пропустила навіть один тур. Але потім згуртувалася і почала стрімке сходження по турнірній таблиці. Невдачі конкурентів і п'ятиматчева переможна серія зробили "Альянс" другим. В усякому разі, до наступного туру.

Фото: facebook.com/fcallianceld


Від Ямполя до Ямполя

Команда Ігоря Жабченка три поспіль зустрічі не перемогала і навіть не забивала. Востаннє здобула три очки ще в 7-му турі, здолавши в гостях Агробізнес завдяки єдиному голу Ярослава Ямполя. Черговий успіх до Гірника-Спорт прийшов у 11-му турі. Знову команда перемогла в гостях - в Івано-Франківську, знову рахунок 1:0 і знову забив Ямполь. Що не кажіть, цікавий збіг обставин.

Фото: fc.if.ua


Уперше без Приходька та Климовского

Перші матчі без головних тренерів проводили Кривбас з Нивою. Геннадій Приходько та Ігор Климовський подали у відставку. Проте на результатах це аж ніяк не позначилося - криворіжці знов не перемогли, задовольнившись гостьовою нічиєю з Оболонню (0:0), а Нива в Харкові поступилася Металісту (1:2).

Син за батька

Матч Подділля - Олімпік, вочевидь, мав завершитися без забитих м'ячів. Якби головний тренер гостей Сергій Літовченко наприкінці не випустив на поле свого сина Максима, який повністю виправдав сподівання батька - рівно через шість хвилин 19-річний півзахисник забив дебютний гол у профессіональному футболі. До того ж - переможний.

Фото: facebook.com/fcpodillya


 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору