Новини змагань

Бузник: Лівий Берег має більше працювати над завершальною стадією атаки

21:57, 3 жовтня 2020

 

Головний тренер Лівого Берега Анатолій Бузник поділився враженнями від матчу 11-го туру групи А Другої ліги проти львівських Карпат (0:2).

- Хочу привітати Карпати з перемогою. Сьогодні з допомогою Бога львів’яни досягнули бажаного для себе результату. За грою у них не все виходило, але реалізація була на найвищому рівні. Два удари – два забитих м’ячі і у підсумку перемога.

- Чи здивували вас Карпати?

- Усе було прогнозовано. Карпати завжди відрізнялися бійцівським характером. Думаю, що саме у цьому компоненті у них була перевага. На мою думку, раніше Карпати були сильнішими за грою. Ще багато роботи у тренерів. Хочу побажати подальших успіхів Карпатам, адже це брендовий клуб.

- Чи маєте претензії до своїх гравців?

У завершальній стадії атаки маємо грати набагато краще.  У цьому компоненті потрібно додавати.

- Другий пропущений м’яч – це воротарська помилка?

- Кожанов завжди відрізнявся футбольним інтелектом. Він за рахунок своєї гри вирішує долю матчів, скажімо, так було і в попередньому матчі з Нивою. Карпатам пощастило, що у них грає такий футболіст. Тому, про якісь помилки як б не говорив.

- Перед вами стоїть завдання підвищення у класі?

-На початку сезону керівництво озвучило нам задвання. Завдання Лівого Берега – мінімум фінішувати у п’ятірці, а максимум – у трійці. Щодо підвищення у класі, то це завдання у нас не стоїть. На кожну гру ставимо максимальне завдання. Прагнемо реалізувати свій потенціал і поступово розвиваємо інфраструктуру.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору