Новини ЗМІ

Балулі: щасливий, що в Металісті мені довіряють

13:00, 2 жовтня 2021

Герой десятого туру у Першій лізі Фарес Балулі поділився враженнями від матчу з Кривбасом (5:0). За словами француза, це була одна із найкращих ігор Металіста у сезоні.

– Звісно, для мене важлива перемога у цій номінації, – зізнався французький легіонер, коментуючи для Sport Arena своє визнання. – Проте головне, що команда здобула важливу перемогу у протистоянні з головним конкурентом. Буду працювати ще більше, щоб прогресувати.

– Напевно, додатково мотивувати вас на гру проти Кривбасу не потрібно було? Розуміли, що це гра за шість очок?

– Дійсно, ця гра для нас була дуже важливою, адже зустрічалися з своїм головним конкурентом. Налаштовувалися виключно на перемогу. Ретельно проаналізували гру суперника і це принесло свій результат. Вся команда виклалася на максимум, змогли зіграти у свою гру. Вважаю, що це один із найкращих матчів у сезоні. Отримали задоволення від гри.

– На 16-й хвилині завдяки автоголу Зотька ви відкрили рахунок. Наскільки цей забитий м’яч вплинув на перебіг матчу?

– Звісно, для нас було важливо вийти уперед. Проте, розуміли, що вся основна боротьба ще попереду. Необхідно було прикласти максимум зусиль для перемоги.

– Які корективи були внесені у перерві? Можливо, щось змінювали у власній грі чи продовжували гнути свою лінію?

– Необхідно було продовжувати грати у свій футбол, тиснути на суперника, не давати їм часу на відпочинок. У цьому матчі ми не запинялися, а постійно атакувати. У другому таймі Кривбас грав більше на атаку, але ми були до цього готові. Варто відзначити якісні заміни. Гравці, які увійшли у гру підсилили нашу команду.

– На 53-й хвилині після вашого асисту відзначився Пейшоту. Можна сказати, що вже добре розумієте один одного і за цей час награли необхідні ігрові зв’язки?

– Розуміємо один одного із напівпогляду. Ми вже налагодили ігрові зв’язки і це дуже допомагає при грі в атаці. Пейшоту – дуже кваліфікований гравець, який може вирішити долю матчу. Коли бачу його відкривання, то відразу віддаю.

– На 65-й хвилині ви реалізували пенальті і довели рахунок до розгромного. Наскільки для вас важливо те, що команда довіряю вам таку важливу місію – виконання одинадцятиметрового?

– Щасливий, що у команді мені довіряють. Роблю усе від себе залежне, щоб не підвести партнерів та тренерський штаб. Прагну забивати усі одинадцятиметрові.

– Який із забитих м’ячів вам сподобався найбільше?

– Відзначу перший забитий м’яч Пейшоту та результативний удар Харріса. Це дуже ефектні забиті м’ячі.

– Команда зараз випереджає Кривбас вже на вісім очок. Як мотивуватимете себе на наступні матчі?

– Розуміли, що це була дуже важлива гра для нашої команди. Необхідно було ще більше відірватися від суперника і довести, що ми на даний момент переважаємо Кривбас. Ми зіграли у свій футбол і впевнено перемогли. Налаштовуватимемося на перемогу у кожному матчі.

– У наступному турі гратимете проти Ниви. Які очікування від матчу з шостою командою чемпіонату?

– Ретельно розбираємо кожного опонента. Не дивимося на місце суперника у таблиці. Налаштовуємося завжди лише на перемогу. Для Металіста кожна гра – наче фінал.

– Розраховуєте у суботу вийти у стартовому складі?

– Тренер поступово надавав мені ігровий час після травми, щоб міг увійти у змагальний ритм та не травмуватися знову. Готовий грати проти Ниви з перших хвилин. Все залежить від рішення тренера.

Герой 10-го туру Першої ліги. Ілюстрація pfl.ua

Бліц

  • Я народився 8 квітня 1995 року в Ліоні
  • Займався в футбольній школі Ліона
  • У першій команді дебютував 12 травня 2013 року, замінивши на 82-й хвилині Бафетімбі Гоміса в матчі з ПСЖ (0:1)
  • Провів 31 матч (2 голи) у французькій Лізі 1, 7 матчів (1 гол, 1 асист) у французьких кубках, 6 матчів у єврокубках
  • Виступав у складі Ліона, Лілля, Монако (всі – Франція) та Стандарда (Бельгія)



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору