Новини змагань

Нападник Буковини Палагнюк: на матч з галицькими Карпатами налаштовані максимально

16:00, 1 жовтня 2021

Герой десятого туру у Другій лізі Василь Палагнюк поділився враженнями від перемоги над ЛНЗ (2:0) і відзначив важливість цієї звитяги у психологічному плані.

Фото: facebook.com/FSCBC


- Приємно, що переміг у такій почесній номінації, - переконує гравець. - Проте, це заслуга всієї команди. Без партнерів не зміг би досягнути такого визнання. Працюватиму і надалі, щоб своєї грою допомагати команді.

- Як налаштовувалися на гру проти команди, яка зараз посідає друге місце у чемпіонаті? Можна сказати, що у психологічному плані почувалися розкуто?

- На кожну гру у фізичному та психологічному плані налаштовуємося максимально. Поважаємо суперників, але не боїмося. Не звертали уваги на місце суперника у турнірній таблиці. Ставили перед собою завдання перемогти і досягнули цього.

- До матчу з ЛНЗ ви п’ять ігор поспіль не могли виграти. Як у такій ситуації вдавалося зберігати спокій?

- У психологічному плані було непросто, але ми з цим впоралися. У нас сильна команда, яка вміє переживати невдачі і рухається лише вперед до нових звитяг.

- У першому таймі небезпечних моментів не було. Це була така настанова тренерського штабу, щоб насамперед зберегти свої ворота?

- Важливо було насамперед надійно зіграти у захисті, не дати супернику вільних зон. Вважаю, що ми впоралися з тренерською настановою на відмінно, адже в ЛНЗ, дійсно, майже не було моментів.

- На 58-й хвилині Сивка закинув м’яч метрів на 40 і ви майстерно перекинули м’яч через Панченка. Можете пригадати цей епізод?

- Ця комбінація була осмисленою. Щиро вдячний Тарасу за чудову передачу, він майстерний досвідчений гравець. Щасливий, що не підвів партнерів по команді і відкрив рахунок у матчі. У такій грі не можна було втрачати нагоди.

Фото: facebook.com/FSCBC


- Наскільки після забитого м’яча змінився хід матчу? Вам гралося простіше чи навпаки, було складно стримувати натиск ЛНЗ?

- Дійсно, суперник суттєво додав після пропущеного м’яча і нам гралося досить складно. Проте, змогли відіграти організовано у захисті і до того ж, збільшили свою перевагу.

- На 77-й хвилині після асисту Клочана ви влучили у дальній кут і збільшили перевагу команди. Відчували, що вже свого не віддасте?

- Тоді вже відчули, що омріяна перемога від нас нікуди не дінеться. Розуміли, що зможемо нарешті перервати свою невдалу серію. Запорука нашого успіху – самовіддача та досконале виконання тренерських настанов.

- Напевно, важливість цієї звитяги у психологічному плані неможливо переоцінити?

- Дійсно, ця перемога – наче ковток свіжого повітря. Вдячний всій команді за самовіддачу. Проте, нам варто забути цю гру і готуватися до наступного протистояння. Прагнемо порадувати глядачів грою і перемогою.

- З якими очікуваннями підходите до матчу з Карпатами Галич? Напевно, тепер дихається вже легше?

- Налаштовані максимально, прагнемо перемогти. Всі матчі складні, але наша команда не подарунок. Розслаблятися не збираємося. Рухаємося лише вперед.

 

Бліц

  • Народився у селі Киселів, Чернівецької області
  • Вихованець ФК Динамо Київ
  • Щодо першого тренера, то завдячую одразу кільком наставникам, як допомогли мені у становленні
  • Вболіваю за Баварію
  • Гравець, за яким спостерігаю Кріштіану Роналду
  • Мрію заграти на найвищому рівні, отримати виклик до національної збірної команди України

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору